Siirry pääsisältöön

24.01.2024

Tyhy-päivän järjestäminen Billnäsin ruukissa: Vinkit onnistuneeseen päivään

Ennakkosuunnittelu: avain onnistuneeseen tyhy-päivään

Työhyvinvointipäivän, eli tyhy-päivän, suunnittelu alkaa hyvissä ajoin ennen varsinaista tapahtumaa. Billnäsin ruukin ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa loistavat puitteet onnistuneelle päivälle, mutta jotta kaikki sujuisi mutkattomasti, on tärkeää miettiä etukäteen päivän tavoitteet ja sisältö. Haluatteko keskittyä tiimin hitsautumiseen, työssä jaksamiseen vai kenties luovuuden virkistämiseen? Kun tavoite on selvillä, voimme räätälöidä ohjelmanne toiveidenne mukaisesti, oli se sitten työpajoja, luontoretkiä tai rentouttavia hyvinvointipalveluita.

Ennakkosuunnittelussa on hyvä huomioida myös osallistujien erityistarpeet, kuten ruokavaliot ja mahdolliset liikuntarajoitteet. Billnäsin ruukin ravintola palvelee laadukkailla, lähialueen raaka-aineista valmistetuilla herkuilla, ja meillä on mahdollisuus järjestää myös erityisruokavalioita noudattaville vieraille sopivia vaihtoehtoja. Varmistamme, että jokainen osallistuja voi nauttia päivästä täysin rinnoin.

Elämykselliset aktiviteetit ja ohjelma

Billnäsin ruukin historiallinen miljöö Mustionjoen maisemassa tarjoaa upeat puitteet monenlaisille aktiviteeteille. Voitte valita tiiminne kanssa esimerkiksi opastetun kierroksen ruukin alueella, jossa pääsette tutustumaan alueen rikkaaseen historiaan ja nykyiseen toimintaan. Luonnonläheisyys mahdollistaa myös erilaiset ulkoaktiviteetit, kuten melonnan tai patikoinnin, jotka virkistävät mieltä ja kehoa. Meillä on myös mahdollisuus järjestää työpajoja, jotka tukevat luovuutta ja yhteistyötaitoja – täydellinen tapa vahvistaa tiimihenkeä.

Ohjelman suunnittelussa kannattaa ottaa huomioon myös lepo ja rentoutuminen. Tyhy-päivä ei ole pelkästään työntekoa ja aktiviteetteja, vaan myös mahdollisuus irrottautua arjen kiireistä. Billnäsin ruukin hotellin mukavat huoneet ja huoneistot tarjoavat erinomaiset puitteet palautumiselle ja rentoutumiselle päivän päätteeksi. Voitte myös varata aikaa vapaamuotoiselle seurustelulle ja yhdessäololle, mikä on tärkeä osa työyhteisön hyvinvointia.

Yksilöllinen palvelu ja laadukas majoitus

Billnäsin ruukin hotelli ja ravintola ovat tunnettuja yksilöllisestä palvelustaan ja laadukkaasta majoituksestaan. Järjestäessänne tyhy-päivän meillä, voitte luottaa siihen, että jokainen yksityiskohta on huolella mietitty. Hotellimme huoneet ja huoneistot on sisustettu huomioiden historiallinen miljöö, mutta samalla ne tarjoavat kaikki nykyaikaiset mukavuudet. Tämä takaa, että yöpyminen on paitsi mukavaa myös elämyksellistä.

Laadukas palvelu näkyy kaikessa toiminnassamme. Oli kyseessä sitten erityisjärjestelyt kokoustiloissa, räätälöidyt ruokailut tai ohjelman suunnittelu, henkilökuntamme on valmiina auttamaan. Me Billnäsin ruukissa uskomme, että onnistunut tyhy-päivä koostuu monista pienistä, mutta tärkeistä yksityiskohdista, jotka yhdessä luovat unohtumattoman kokemuksen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit