Siirry pääsisältöön

Referenssit

Billnäsin ruukki tarjoaa vierailleen unohtumattoman kokemuksen, joka yhdistää historiallisen miljöön nykyaikaiseen palveluun. Täällä palvelualtis henkilökunta toivottaa jokaisen vieraan tervetulleeksi lämpimästi, varmistaen, että homma toimii. Ruokailukokemukset ovat poikkeuksetta ensiluokkaisia.  Yöpyminen Billnäsin ruukissa on aivan erityinen kokemus –huoneet ja huoneistot, yhdistävät historiallisen charmin moderniin mukavuuteen, mikä takaa hyvät yöunet kaikille vieraille. Käytämme ruukkia monenlaisissa ja erikokoisssa tapahtumissa; kick offeissa, suunnittelukokouksissa ja vierailemme siellä vuosittain koko kansainvälisen henkilöstömme kanssa.

Myyntipalvelu on nopeaa ja asiantuntevaa, vastaten kaikkiin kysymyksiin ja tarpeisiin tehokkaasti ja ystävällisesti. Järjestelyt sujuvat saumattomasti alusta loppuun, mikä tekee tapahtumien, kuten juhlien ja kokousten, järjestämisestä vaivatonta. Lisäksi Billnäsin ruukilla on monipuolisia aktiviteetteja ja elämyksiä, jotka tuovat aina oman kivan lisän kokoontumiseen.

Olipa kyseessä lyhyt visiitti tai pidempi oleskelu, Billnäsin ruukki on jättänyt meihin kestävän vaikutelman sen vieraanvaraisuudesta, laadukkaasta palvelusta ja ainutlaatuisesta tunnelmasta. Tämä on paikka, jonne palaamme aina uudelleen.

Jenni Vilamo, CEO,
Management Events

Täällä palveluaitis henkilökunta toivoittaa jokaisen vieraan tervetulleeksi lämpimästi, varmistaen, että homma toimii.


Palvelu on erinomaista, lämmintä ja aitoa. Ruoka on korkealaatuista, maistuvaa ja menussa kuunnellaan asiakkaan toiveita.

Olen Joogayrittäjä, ja järjestän säännöllisesti joogaretriittejä Hotelli Billnäsissä. On ihanaa järjestää joogaretriittejä uniikissa, historiallisessa ruukkikylässä, ja hotellissa, jossa  joogayrittäjänä voin täydellisesti keskittyä omaan työhöni, kun voin luottaa yhteistyökumppaniini 100 %:sesti. Palvelu on erinomaista, lämmintä ja aitoa. Ruoka on korkealaatuista, maistuvaa ja menussa kuunnellaan asiakkaan toiveita. Minulle onnistuneeseen retriittiviikonloppuun on tärkeää, että voin luottaa aikatauluun; joogaharjoitusten jälkeen istumme rentoutuneina valmiiseen pöytään ja asiakkaani ovat kiitelleet, kuinka nopeasti ruoka-annokset ovat saapuneet. Billnäsin henkilökunta on onnistunut aikataulun suhteen erinomaisesti jokaisena retriittiviikonloppuna.

Lämmin, iso kiitos viikonlopun joogaretriittien mahdollistamisesta. 

Renata Vapaakallio
Omistaja
Joogastudio Renata