Siirry pääsisältöön

Tapahtuma­tuotannon info

Haluatko järjestää tapahtuman meillä?

Iso Paja on nimensä mukaisesti toiminut aikoinaan suurena metallipajana, jossa on valmistettu mm. Billnäsin kuuluisia työkaluja. Historiaa kunnioittaen remontoitu tila soveltuu tänä päivänä erinomaisesti suurta tilaa vaativien tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen.

Isossa Pajassa on toteutettu yritystapahtumien lisäksi konsertteja, muotinäytöksiä, tv-tuotantoja, messuja, merkkipäiväjuhlia ja häitä.

Isossa Pajassa on tilaa yhteensä yli 2 100 m2. Avara tehdashalli on tarpeen vaatiessa helppo jakaa pienempiin osiin ja täysin oman kokonaisuuden muodostaa Ison Pajan Valkoinen Sali (530m2).

Teollinen historia on vahvasti läsnä – rustiikkiset seinät ja vanhat pajavasarat luovat Isoon Pajaan industriaalisen tunnelman.

Tilan lattia on uusittu mittavan remontin yhteydessä vuonna 2017 ja vanhaa kunnioittaen toteutettu uusi tasainen betonilattia antaa tukevan pohjan Ison Pajan tapahtumille.

Ison Pajan katedraalimainen akustiikka mahdollistaa todella laajan kirjon musiikkituotantoja. Akustisesti tilassa ovat esiintyneet maailmanluokan oopperatähdet ja sinfoniaorkesterit ja sähköisesti äänentoisto on toteutettu niin Idols musiikkikilpailijoille, kuin useille kotimaisen pop- ja viihdemusiikin huipuillekin.

Ravintolatoimintaa Isossa Pajassa operoi Billnäsin ruukin oma ravintola. Tilasta löytyy idyllinen Ellen-kahvila, mutta vaativammankin ravintolatarjoilut onnistuvat Isossa Pajassa – buffet toteutuksista aina useiden satojen illallisvieraiden viiden ruokalajin lautastarjoiluun. 

Tilaan remontoidaan alkuvuodesta 2024 nykypäivän vaatimukset täyttävät WC tilat, jotka kapasiteetiltaan riittävät useiden satojen vieraiden tarpeisiin.

Billnäsin ruukin suurien tapahtumatilojen kapasiteetit:

Iso paja 1500 pax, Valkoinen sali 250 pax, Ylänikkari 500 pax,

Katso tilan pohjakartta täältä

Katso koko alueen kartta täältä

Katso tilavideo täältä

Katso Iso pajan 3D-kuvia täältä