Siirry pääsisältöön

Etätyö ja kokoukset

Etätyö- ja kokoustilat on remontoitu ruukin vanhoihin konttoritiloihin. Ympäröivien rakennusten monisatavuotinen historia ja vanhat käyttötarkoitukset ovat edelleen vahvasti läsnä, vaikka tilat vastaavat nykyajan vaatimustasoa. Monipuolisista tiloistamme löytyy nykyaikainen tekniikka ja koko ruukin alueella vieraita palvelee maksuton WLAN verkko.

Etätyö – Aivoruukki

Kun etätyö kotona alkaa puuduttamaan, vaihda maisemaa Billnäsin aivoruukkiin! Billnäsissä voit kokea uuden ajan etätyön voiman. Hyvänolon hetket syntyvät työntilojen toimivuudesta, yksityisyydestä, rauhallisuudesta, ympäröivän ruukkimiljöön kauneudesta ja hyvästä ruoasta. Meillä saat työrauhan ja pidät taukoa arjesta. Käyt ihailemassa ruukkialueen arkkitehtuuria, alueelle istutettuja puita ja jokimaisemaa juuri silloin kun se sinulle sopii.

Kokoukset ja yritystilaisuudet

Billnäsin ruukki tarjoaa tyylikkäät ja inspiroivat tilat kokouksiin ja yritystilaisuuksiin jopa useille sadoille henkilöille. Luonnon keskellä sijaitseva ruukki luo puitteet elämyksellisille kohtaamisille ja tuloksellisille tilaisuuksille. Ruukin hotelli-, ravintola- ja saunapalvelut rakentavat lisäelämyksiä kokousvieraillesi.