Siirry pääsisältöön

Pinnakammari

Pinnakammarin muunneltava kokoustila / juhlatila sopii 10–40 henkilön kokouksiin, ryhmätyöskentelyyn ja eri tilaisuuksiin.

Tilasta löytyy langaton internet-yhteys, nykyaikainen kokoustekniikka sekä tilan tunnelmaan sopiva jukeboksi.

Voit pyytää tarjouksen tästä

Juhlat

Disco Deluxe – Juhlat tähtitaivaan alla

Oletko aina haaveillut tanssia kuin 70-luvun discoqueen tai -king? Nyt sinulla on tilaisuus! Järjestämme juhlatilan täyteen diskovaloja ja upeaa diskomusiikkia, jotta voit heittäytyä täysillä tanssilattialle. Disko-teema tarjoaa värikästä, retrohenkistä hauskanpitoa, joka saa kaikki hymyilemään ja tanssimaan.

Salakapakka – Juhlat salaperäisessä tunnelmassa

Jos etsit jotain vähän erilaista, Salakapakka-teema on valintasi. Lähde matkalle ajassa taaksepäin, kun salakapakat ja jazz-musiikki hallitsivat kaupunkia. Juhlatila muuttuu salaperäiseksi speakeasyksi, ja voit nauttia klassisista juomista ja livemusiikista, joka vie sinut suoraan 1920-luvulle. Pukeudu tyylikkäästi, salaperäisesti tai rohkeasti – ilta on sinun!

Molemmat teemat tarjoavat herkullista ruokaa ja juomia, unohtumattomia hetkiä ystävien ja kollegoiden kanssa sekä mahdollisuuden tanssia ja nauttia musiikista oman valintasi mukaan. Valitse oma seikkailusi ja luo muistoja, jotka säilyvät pitkään!

Varaa juhlatilamme ja valitse oma teemasi – Disco tai Salakapakka – Let’s Party! Pinnakammari on varattavissa myös muihin yksityisjuhliin.

Varustus

Videotykki
Valkokangas
Fläppitaulu
Langaton Internet-yhteys
Äänentoisto
Pistorasiat tietokoneille

Lisätietoja

Tilat sijaitsevat 1. kerroksessa