Ota yhteyttä +358 40 3563745

Billnäsin ruukki – aina tilaisuutesi arvoinen

Billnäsin ruukki tarjoaa tyylikkäät ja inspiroivat kokoustilat kokouksiin ja yritystilaisuuksiin jopa useille sadoille henkilöille. Luonnon keskellä sijaitseva ruukki luo puitteet elämyksellisille kohtaamisille ja tuloksellisille tilaisuuksille.

Toimivien kokoustilojen lisäksi tarjoamme laadukkaat majoitustilat, saunatilat, sekä tilausravintolapalvelut.

Kokoustilat kaiken kokoisille tilaisuuksille

Ruukilta löytyy runsaasti mielenkiintoisia kokoustiloja erikokoisille ryhmille, 10 hengen tilaisuudesta aina useiden satojen henkilöiden kohtaamiseen.

Olipa kyseessä johtoryhmän neuvottelu, koulutustilaisuus tai rento suunnittelupalaveri, Billnäsin ruukki tarjoaa kokoukselle aina upeat puitteet.

Ruukin tilat taipuvat myös isompiin asiakastilaisuuksiin tai firmajuhliin reiluun 500 henkilöön saakka. Ruukin vanha teollisuushalli Iso Paja tarjoaa mahdollisuuden myös messutapahtumien tai kongressien järjestämiseen.

Viime vuosina Billnäsin ruukki on ollut suosittu kohde myös näyttäville TV -tuotannoille (mm. Miss Suomi -Finaali 2018 ja Idols 2018 -tuotanto).

Modernit kokoustilat historiallisessa miljöössä

Billnäsin ruukin kokoustilat on remontoitu pääosin vanhan ruukin teollisiin tiloihin. Ympäristön ja rakennusten monisatavuotinen historia ja vanhat käyttötarkoitukset ovat edelleen vahvasti läsnä, vaikka tilat on uusittu nykyaikaisten kokousten vaatimustasoa vastaaviksi.

Kokoustilojen tyylikkäästi toteutettu entisöinti uuteen käyttötarkoitukseen on kerännyt vierailtamme paljon kiitosta. Industriaalisen rosoinen ympäristö yhdistettynä korkeatasoisiin ja laadukkaisiin tiloihin luo ainutlaatuiset puitteet onnistuneisiin tilaisuuksiin.

Monipuolisista kokous- ja tapahtumatiloistamme löytyy nykyaikainen kokoustekniikka ja koko ruukin alueella vieraita palvelee maksuton WLAN verkko.

Korkealaatuinen majoitus ja oheisohjelmat

Monipuolisten kokoustilojen lisäksi Billnäsin ruukki tarjoaa vierailleen korkeatasoista majoitusta. Ruukista löytyy 22 tyylikästä hotellihuonetta, joissa vaativakin kokousvieras majoittuu väljästi ja mukavasti.

Billnäsin ruukki tarjoaa kokousvierailleen myös monenlaista oheisohjelmaa. Suosittuja ohjelmanumeroita on mm. tutustuminen ruukilla sijaitsevaan sepänpajaan, jossa vieraat pääsevät halutessaan takomaan itselleen matkamuiston. Myös opastettu historiakierros on suosittu, noin tunnin kestoinen oheisohjelma.