Siirry pääsisältöön

Piippu

Piipun muunneltava kokoustila sopii 10–80 henkilön kokouksiin ja tilaisuuksiin. Teatterimuodossa tilaan mahtuu 80 henkilöä, luokkamuodossa 56 henkilöä, U-luokkamuodossa 26 henkilöä ja diplomaattimuodossa 30 henkilöä.

Tilasta löytyy langaton internet-yhteys ja nykyaikainen kokoustekniikka

Piippu sopii kokousten lisäksi tuote-esittelyihin, lanseeraustilaisuuksiin ja tiimipäiviin ja tilassa on järjestetty myös illallisia.

Voit pyytää tarjouksen tästä

Historia

Billnäsiin rakennettiin 1890-luvulla höyryvoimala tuottamaan energiaa uusien puusepänverstaiden koneisiin ja puunkuivatusuuneihin. Voimalan sortumisvaarassa ollut 40-metrinen piippu suoristettiin ja kunnostettiin kesällä 2011 yhteistyössä museoviraston kanssa. Piippu jatkaa toimintaansa ilman savua maamerkkinä, josta ruukki tunnistetaan.

Piipun edessä sijaitseva kokoustila on muokattu täyttämään täysimääräisesti nykyaikaisen kokoustilan ja -tekniikan tarpeet. Sisällä on nähtävillä rakennuksen eri aikakaudet. Tilan alkuperäiset tiiliseinät ovat 1890-luvulta. Sisäkaton kunnostetut valkoiset tukirakenteet sekä niihin kiinnittyvät työkalujen esittelyvitriinit ovat 1960-luvulta.

Pöytämuodot

80

56

26

30

Varustus

Videotykki
Valkokangas
Fläppitaulu
Langaton Internet-yhteys
Äänentoisto
Pistorasiat tietokoneille

Lisätietoja

Tilat sijaitsevat 2. kerroksessa ja tiloihin on useita portaita.