verkkokauppa

Siirry pääsisältöön

Piippu

Piipun muunneltava kokoustila sopii 10–80 henkilön kokouksiin ja tilaisuuksiin. Teatterimuodossa tilaan mahtuu 80 henkilöä, luokkamuodossa 56 henkilöä, U-luokkamuodossa 26 henkilöä ja diplomaattimuodossa 30 henkilöä.

Tilasta löytyy langaton internet-yhteys ja nykyaikainen kokoustekniikka

Piippu sopii kokousten lisäksi tuote-esittelyihin, lanseeraustilaisuuksiin ja tiimipäiviin ja tilassa on järjestetty myös illallisia.

Historia

Billnäsiin rakennettiin 1890-luvulla höyryvoimala tuottamaan energiaa uusien puusepänverstaiden koneisiin ja puunkuivatusuuneihin. Voimalan sortumisvaarassa ollut 40-metrinen piippu suoristettiin ja kunnostettiin kesällä 2011 yhteistyössä museoviraston kanssa. Piippu jatkaa toimintaansa ilman savua maamerkkinä, josta ruukki tunnistetaan.

Piipun edessä sijaitseva kokoustila on muokattu täyttämään täysimääräisesti nykyaikaisen kokoustilan ja -tekniikan tarpeet. Sisällä on nähtävillä rakennuksen eri aikakaudet. Tilan alkuperäiset tiiliseinät ovat 1890-luvulta. Sisäkaton kunnostetut valkoiset tukirakenteet sekä niihin kiinnittyvät työkalujen esittelyvitriinit ovat 1960-luvulta.

Pöytämuodot

80

56

26

30

Varustus

Videotykki
Valkokangas
Fläppitaulu
Langaton Internet-yhteys
Äänentoisto
Pistorasiat tietokoneille

Lisätietoja

Tilat sijaitsevat 2. kerroksessa ja tiloihin on useita portaita.

Katso myös

Bruksboden

Bruksbodenin valoisa kokoustila soveltuu 10–20 henkilön kokouksiin.

Lue lisää
Billnäs kokoustilat

Johtoryhmä

Johtoryhmän klassinen kokoustila soveltuu 10–15 henkilön kokouksiin.

Lue lisää

Piirrustuskonttori

Piirustuskonttorin valoisa kokoustila sopii 10–30 henkilön kokouksiin.

Lue lisää