Siirry pääsisältöön

ISO PAJA KONSERTTI: ANSSI KELA 24.5.2024

Anssi Kela kiertää Suomea keväällä 2024! Juuri uuden P niin kuin puukko -singlen julkaisseen palkitun laulaja-lauluntekijän rundi käynnistyy maaliskuussa ja ulottuu aina toukokuun loppuun asti. Anssin lisäksi lavalla nähdään luonnollisesti Mikko Kosonen, Antti Karisalmi, Saara Metsberg sekä Ville Kela. Eli huippuunsa viritetty livekokoonpano, joka on viime vuosina laittanut todistettavasti haisemaan illasta toiseen ja jatkaa nyt siitä mihin viimeksi jäätiin.

Vaikka tauko ei olekaan ollut erityisen pitkä, niin tuntuu silti todella hyvältä palata keikoille. On ollut ikävä sitä energiaa, mikä syntyy bändin ja yleisön välillä. Ja tietysti ikävä ystäviä, joiden kanssa lavalla voi yltää tekoihin, joiden ei tiennyt olevan mahdollisia. Musiikki on parasta elävänä, Anssi Kela fiilistelee. Anssi Kela singahti koko kansan sydämiin vuosituhannen taitteessa, kun hänen ”Nummela”-klassikkoalbumistaan muodostui yksi maamme kaikkien aikojen menestyksekkäimmistä pitkäsoitoista. Rakastettu esiintyjä ei jäänyt kuitenkaan kieriskelemään hetkelliseen suosioon, vaan on pysynyt relevanttina läpi vuosikymmenten. Settilistalle on tunkua vaikka useammankin keikan edestä Mikan faijan BMW:stä Ilveksen kautta aina tuoreimpiin singleihin

Ennen Anssi Kelaa esiintyy TRRTRRTRR.

Tiedossa on siis spandexilla ja mekillä höystetty räikeä show. Biiseissä (80-, 90- ja 00-luvuilta) odottamattomia käänteitä. Bändissä neljä laulusolistia.

TrTrrTrr:

Alex Trr Nikolai Sinebryfuckoff (vocals & lead guitar)
Freddie Trr Michaels (vocals & keyboards)
Muzzy Trr Johnz (drums & gloves)
Stewart Trr Matthews III (vocals & bass)
Will Trr Erix (vocals & rhythm guitar)

Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00
TRR TRR TRR Showtime 20:30
Anssi Kela Showtime 22:00

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Myynti loppuu 24.5.2024 22:00.

Ruokailu:

Buffet menu tarjoillaan Billnäsin ruukin Valkoisessa salissa ennen Anssi Kelan 24.5.2024 esitystä, buffet on katettuna 17:00-20:00 välisenä aikana. Buffet menu ja tapahtuman pääsylippu myydään erikseen, varaudu esittämään myös tapahtumalippu saapuessasi tapahtumapaikalle.

Buffet menu:

Kirkas kaalisalaatti
Chipotle perunasalaatti
Vihreä salaatti rosmariini parmesaanilla
Paahdettua polentaa
BBQ glaseeraatut porsaan ribsit
Hot sauce wings
Ylikysää härkää punaviinissa
Viski glaseerattua maissia

Erityisruokavaliot huomioidaan tilauksesta

Menun hinta 39€/henkilö. Juomat eivät sisälly menun hintaan mutta juomia on mahdollista ostaa baarista koko illan aikana.

VIP-PAKETIT RYHMILLE

Räätälöimme yrityksille ja ryhmille erilaisia vip-paketteja. Ole yhteydessä myyntipalveluumme: myyntipalvelu@billnas.fi