Siirry pääsisältöön

04.02.2024

Seminaaripäivä Billnäsin ruukissa

Historiallinen kokouspaikka luonnon helmassa

Tervetuloa Billnäsin ruukkiin, jossa historia kohtaa nykyaikaisen mukavuuden ja palvelun. Tämä ainutlaatuinen kokous- ja tapahtumapaikka sijaitsee idyllisessä Mustionjoen maisemassa, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Billnäsin ruukki tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän historiallista charmia ja modernia palvelua, mikä tekee siitä täydellisen paikan yritysten ja yksityishenkilöiden seminaareille ja kokouksille.

Vuonna 1641 perustettu ruukki on vuosisatojen saatossa muokkautunut ja kehittynyt vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Kunnostetut kokoustilat on varustettu nykyaikaisella tekniikalla, ja ne tarjoavat inspiroivan ympäristön ajatusten vaihdolle ja uusien ideoiden syntymiselle. Luonnonkaunis ympäristö ja historiallinen miljöö luovat rauhallisen taustan tehokkaalle työskentelylle ja luovuuden virrata.

Yksilöllistä palvelua ja majoitusta

Billnäsin ruukin hotelli ja ravintola ovat tunnettuja yksilöllisestä palvelustaan ja laadukkaasta majoituksestaan. Vieraat voivat valita majoituksen useista huonevaihtoehdoista, jotka kaikki on sisustettu huolella ja kunnioittaen paikan historiallista perintöä. Jokainen hotellihuone ja huoneisto on suunniteltu tarjoamaan vieraille ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan kokemuksen.

Ravintolamme tarjoilee herkullisia aterioita, jotka on valmistettu paikallisista raaka-aineista ja suurella sydämellä. Olipa kyseessä sitten seminaaripäivän lounas tai illallinen, meidän keittiömme huolehtii siitä, että ruokailuhetkenne on unohtumaton. Laadukas palvelu ja asiakkaan toiveiden huomioiminen ovat meille kunnia-asia.

Monipuoliset tapahtuma- ja viihdepalvelut

Billnäsin ruukki ei ole pelkästään kokousten ja seminaarien pitopaikka, vaan se tarjoaa myös laajan valikoiman tapahtuma- ja viihdepalveluita. Olipa kyseessä yritystapahtuma, perhejuhla tai kulttuuritilaisuus, meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumanne alusta loppuun saakka.

Alueen rikas kulttuurihistoria ja luonnonläheisyys tarjoavat erinomaiset puitteet myös ulkoilma-aktiviteetteihin ja tiimien väliseen yhteistyöhön. Kävelyretket, melonta Mustionjoella tai historiallisen ruukkialueen tutkiminen ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten voitte rikastuttaa seminaaripäiväänne Billnäsin ruukissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit