Ota yhteyttä +358 40 3563745

Billnäsin ruukki – aina tilaisuutesi arvoinen

Asiakkaidemme viihtyvyys on meille kunnia-asia.

Billnäsin ruukin asiantunteva ja asiakkaat huomioiva kokouspalvelu huolehtii ennakoivasti asiakkaidemme viihtyvyydestä antaen vieraillemme mahdollisuuden keskittyä tilaisuudessaan itse asiaan.

Tutustumme aina huolellisesti etukäteen vieraidemme toiveisiin ja rakennamme yhdessä aikataulut ja ohjelman tukemaan tilaisuuden tavoitteita.

Kokousvieraiden majoitus

Billnäsin ruukki tarjoaa korkeatasoiset majoitustilat lähes 50 kokousvieraalle. Ruukilta löytyy 22 tyylikästä hotellihuonetta, joissa vaativakin kokousvieras majoittuu väljästi ja mukavasti.

Vieraillamme on käytettävissä myös maksuton pysäköintialue ja hotellihuoneissa maksuton wlan-yhteys.

Kokousruokailu

Billnäsin ruukin kokousvieraita palvelee tilausravintola Ruukin Patruuna, joka sijaitsee välittömästi kokoustilojen läheisyydessä – siirtymisiin ei näin kulu turhaa aikaa. Ruokailujen aikataulut pystytään sovittamaan asiakkaan toiveiden mukaisesti ja tilaisuuden rytmiin sopivaksi.

Ruokalistaltamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja ja tilaisuuksien tarjoilut on räätälöitävissä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kahvi- ja välitarjoilut voidaan asiakkaan toiveesta toteuttaa myös kokoustiloihin ja tauot aikatauluttaa joustavasti tilaisuuden luonne huomioiden.

OMAT JUOMAT

Osaan kokoustiloista voitte tuoda omat juomat ja tarjoilut, tai halutessanne voitte tilata tarjoilut myös mistä tahansa pitopalvelusta. Meiltä saa halutaan kuitenkin valmista, jolloin tilaisuuden järjestäjä keskittyä itse asiaan – ilman järjestelystressiä! 

Saunatilat

Kokouspäivän jälkeen Billnäsin ruukki tarjoaa vierailleen makoisat löylyt Bruksboden -saunassa, joka sijaitsee kivenheiton päässä ruukin päärakennuksesta. Mustionjoen rantamaisemissa sijaitseva 10-hengen sauna on toteutettu vanhaan ruukin kauppa -rakennukseen.

Saunan yhteydestä löytyy 21 hengen kokoustila sekä erillinen 21 hengen auditorio / elokuvateatteri.
Saunarakennuksen pihalla on ympärivuotiseen käyttöön soveltuva 8-hengen poreamme, josta pääsee ihailemaan Mustionjoen rantamaisemaa sekä upeaa näkymää ruukille.

Oheisohjelma kokouksiin

Billnäsin ruukki tarjoaa kokousvierailleen myös monenlaista oheisohjelmaa. Suosittuja ohjelmanumeroita on mm. tutustuminen ruukilla sijaitsevaan sepänpajaan, jossa vieraat pääsevät halutessaan takomaan itselleen matkamuiston. Myös opastettu historiakierros on suosittu, noin tunnin kestoinen oheisohjelma.

Ruukin ympäristön virikkeellinen luonto tarjoaa myös monia mahdollisuuksia kaikkina vuodenaikoina. Ikimuistoisia hetkiä pääsee kokomaan esimerkiksi melontaretkellä pitkin ruukin aluetta halkovaa Mustionjokea tai pulahtamalla talvipakkasella kuivapuvussa jäälauttojen keskelle höyryävään jokeen.

Linkit:
Vuorineuvos -huoneet
Patruuna -huoneet
Residenssi