Siirry pääsisältöön

09.10.2024

Billnäsin ruukin ainutlaatuiset tapahtumatilat pikkujouluihin

Tunnelmalliset tilat historiallisessa miljöössä

Billnäsin ruukki tarjoaa ainutlaatuiset tapahtumatilat, jotka sijaitsevat upeassa historiallisessa miljöössä. Mustionjoen maisemissa sijaitseva ruukki on täydellinen paikka järjestää pikkujoulut, jotka jäävät mieleen. Vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja sadan kilometrin päässä Turusta, Billnäsin ruukki on helposti saavutettavissa eri puolilta Suomea.

Historialliset rakennukset ja kauniit maisemat luovat tunnelmallisen ympäristön, joka tekee jokaisesta tilaisuudesta erityisen. Ruukin tilat ovat monipuoliset ja muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten pienempi yritysjuhla tai suurempi pikkujoulutapahtuma. Tilojen ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja sisustus tuovat juhliin ripauksen menneen ajan charmia.

Täyden palvelun tapahtumatilat

Billnäsin ruukki tarjoaa täyden palvelun tapahtumatilat, jotka tekevät juhlien järjestämisestä vaivatonta. Ruukki huolehtii kaikista yksityiskohdista, jotta asiakkaat voivat keskittyä nauttimaan juhlista. Tarjolla on monipuolisia palveluita, jotka kattavat kaiken tarvittavan onnistuneisiin pikkujouluihin.

Ruukin ravintola tarjoaa herkullisia ruokia, jotka valmistetaan laadukkaista raaka-aineista. Vieraat voivat nauttia maukkaista aterioista kauniissa ympäristössä. Lisäksi majoitusmahdollisuudet ovat erinomaiset, ja vieraat voivat yöpyä viihtyisissä hotellihuoneissa tai huoneistoissa. Tämä tekee Billnäsin ruukista täydellisen paikan järjestää yritysjuhlat, joissa kaikki tarpeet otetaan huomioon.

Yrityksille räätälöidyt pikkujoulupaketit

Billnäsin ruukki tarjoaa yrityksille räätälöityjä pikkujoulupaketteja, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Paketit voidaan suunnitella yrityksen toiveiden mukaan, ja ne voivat sisältää esimerkiksi kokoustilat, ruokailut ja majoituksen. Tämä tekee juhlien järjestämisestä helppoa ja vaivatonta.

Yritysjuhlat Billnäsin ruukissa tarjoavat myös mahdollisuuden parantaa työntekijöiden hyvinvointia. Inspiroiva ympäristö ja monipuoliset aktiviteetit auttavat rentoutumaan ja lataamaan akkuja. Tämä voi parantaa työilmapiiriä ja lisätä työntekijöiden motivaatiota. Billnäsin ruukki on täydellinen paikka järjestää pikkujoulut, jotka jäävät mieleen ja tuovat iloa koko työyhteisölle.

Oli kyseessä sitten jooga iltamat, tekno bileet, fine-dining tai 20-luvun glamour ja naamiaiset, autamme rekvisiitan ja ohjelman hankinnassa. Viedään vieraanne näissä juhlissa toiseen maailmaan. Teema pikkujoulut takaavat ikimuistoisen ja hauskan illan. Tämä on vain esimerkki, ja voit muokata sitä tarpeidesi ja yrityksesi tavoitteiden mukaisesti.

Alustava aikataulu:

    • Ennakkoon tehtäviä valmisteluja esim. vieraiden asustehankintoja jne.
    • Klo 17 Tervetuloa alkujuoma ja pieni juhlien alustus
    • Klo 17.30 Teemaan sopiva aktiviteetti
    • Klo 18.00 Teemaruokailu
    • Klo 21 Ohjelmaa, mikä on suunniteltu teemaan sopivaksi. Baari auki
    • Klo 24 Hyvää yötä

Billnäsin ruukki tarjoaa ainutlaatuiset tapahtumatilat, jotka tekevät pikkujouluista unohtumattoman kokemuksen. Historiallinen miljöö, täyden palvelun tilat ja räätälöidyt pikkujoulupaketit tekevät juhlien järjestämisestä helppoa ja vaivatonta. Tule ja koe Billnäsin ruukin taika itse!

Aiheeseen liittyvät artikkelit