Siirry pääsisältöön

10.09.2024

Inspiraatiota yrityksen pikkujouluteemaan: 20-luvun glamourista villiin länteen

Järjestä yrityksesi pikkujoulut valitsemallasi teemalla!

Anna mielikuvituksesi lentää ja valitse oma teemasi näissä pikkujouluissa! Oli kyseessä sitten 20-luvun glamour, naamiaiset tai villit lännet, autamme rekvisiitan ja ohjelman hankinnassa. Viedään vieraanne näissä juhlissa toiseen maailmaan. Teema pikkujoulut takaavat ikimuistoisen ja hauskan illan. Tämä on vain esimerkki, ja voit muokata sitä tarpeidesi ja yrityksesi tavoitteiden mukaisesti.

Alustava aikataulu

Ennakkoon tehtäviä valmisteluja esim. vieraiden asustehankintoja jne.

Klo 17 Tervetuloa alkujuoma ja pieni juhlien alustus

Klo 17.30 Teemaan sopiva aktiviteetti

Klo 18.00 Teemaruokailu

Klo 21 Ohjelmaa, mikä on suunniteltu teemaan sopivaksi. Baari auki

Klo 24 Hyvää yötä

20-luvun glamour: Kuinka järjestää unohtumattomat teemajuhlat

20-luvun glamour on täydellinen teema juhliin, jotka haluavat tuoda esiin eleganssia ja ylellisyyttä. Ajattele suuria juhlia, joissa on kimallusta, höyheniä ja jazz-musiikkia. Historiallinen miljöö ja laadukkaat palvelut tekevät juhlasuunnittelusta helppoa ja vaivatonta.

Juhlasuunnittelu alkaa kutsuista. Lähetä tyylikkäät kutsut, jotka heijastavat 20-luvun glamouria. Voit käyttää kultaisia ja mustia värejä sekä art deco -tyyliä. Vieraiden pukeutuminen on myös tärkeä osa teemaa. Kannusta heitä pukeutumaan flapper-mekkoihin, smokkeihin ja muihin aikakauden asuihin. Tämä luo autenttisen tunnelman ja tekee illasta unohtumattoman.

Villissä lännessä: Cowboy-hatut ja seikkailut

Villi länsi on toinen suosittu teema, joka tuo juhliin seikkailun ja jännityksen tuntua. Cowboy-hatut, saappaat ja lännenelokuvien tunnelma tekevät juhlista ikimuistoiset. Historiallinen ympäristö ja luonnonläheisyys luovat täydellisen taustan tälle teemalle.

Juhlasuunnittelu villin lännen teemaan voi sisältää erilaisia aktiviteetteja, kuten rodeo-simulaattoreita, hevosenkengän heittoa ja lännenelokuvien katselua. Ruokatarjoilu voi koostua grilliruoista, kuten hampurilaisista, ribseistä ja maissintähkistä. Juomapuolella voit tarjota viskiä ja olutta, jotka sopivat täydellisesti teemaan.

Teemajuhlien täydellinen menu ja cocktailit

Teemajuhlien menu ja cocktailit ovat olennainen osa onnistunutta juhlaa. 20-luvun glamour-juhliin sopivat elegantit ja hienostuneet ruoat, kuten canapét, osterit ja samppanja. Voit myös tarjota klassisia cocktaileja, kuten martineja ja manhattaneja. Laadukkaat ja yksilölliset ruokapalvelut tekevät juhlistasi ikimuistoiset.

Villin lännen teemajuhliin sopivat rennot ja maukkaat ruoat. Grilliruoat, kuten hampurilaiset, ribsit ja maissintähkät, ovat täydellinen valinta. Juomapuolella voit tarjota viskiä, olutta ja muita teemaan sopivia juomia. Ravintola voi auttaa sinua suunnittelemaan täydellisen menun, joka sopii juhliisi.

Sisustus ja pukuvinkit teemajuhliin

Sisustus on tärkeä osa teemajuhlia. 20-luvun glamour-juhliin voit käyttää art deco -tyyliä, kultaisia ja mustia värejä sekä kimallusta ja höyheniä. Pöytäkoristeet, kynttilät ja kukka-asetelmat voivat tuoda lisää eleganssia juhliin. Monipuoliset tilat mahdollistavat unelmiesi juhlat.

Villin lännen teemajuhliin voit käyttää puuta, heinäpaaleja ja lännenelokuvien rekvisiittaa. Cowboy-hatut, saappaat ja lännenelokuvien julisteet luovat autenttisen tunnelman. Pukuvinkkeinä voit kannustaa vieraita pukeutumaan cowboy-asuihin, lännenelokuvien hahmoihin ja muihin teemaan sopiviin asuihin.

Miten yhdistää eri teemat yhden illan aikana

Jos haluat yhdistää eri teemat yhden illan aikana, voit luoda erilaisia teema-alueita. Esimerkiksi voit aloittaa illan 20-luvun glamourilla ja siirtyä myöhemmin villin lännen tunnelmiin. Monipuoliset tilat mahdollistavat useiden teemojen toteuttamisen saman illan aikana.

Voit myös käyttää eri teemoja eri osissa juhlatilaa. Esimerkiksi yksi huone voi olla sisustettu 20-luvun glamourin mukaan, kun taas toinen huone voi olla villin lännen teemalla. Tämä luo monipuolisen ja mielenkiintoisen juhlakokemuksen vieraille. Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan unelmiesi teemajuhlat.

Aiheeseen liittyvät artikkelit