Siirry pääsisältöön

28.07.2024

Tulevia tapahtumia Billnäsin ruukilla

Billnäs Rock Festival: Rytinää ja rokkia

Billnäs Rock Festival on yksi vuoden odotetuimmista tapahtumista. Festivaali järjestetään 21. syyskuuta 2024 Billnäsin ruukin uudistetussa Isossa Pajassa. Tänä vuonna lavalle nousevat legendaariset The 69 Eyes ja Hardcore Superstar, jotka tuovat mukanaan energisen ja unohtumattoman rock-illan.

Festivaali tarjoaa enemmän kuin pelkkää musiikkia. Se on ainutlaatuinen kokemus, joka yhdistää historiaa, musiikkia ja tunnelmaa. Billnäsin ruukin kaunis miljöö luo täydellisen taustan unohtumattomalle rock-illalle. Erikoishintaiset liput ovat myynnissä toukokuun loppuun asti, joten kannattaa toimia nopeasti.

Love in Raseborg: Häätunnelmaa Billnäsissä

Love in Raseborg -häätapahtuma järjestetään 19. lokakuuta 2024 Billnäsin ruukin Iso pajassa. Tämä tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua Raaseporin alueen juhlatiloihin sekä ruoka- ja juomapalveluiden tarjoajiin. Paikalla on myös valokuvaajia, esiintyjiä, floristeja ja muita hääalan ammattilaisia.

Messut ovat avoinna klo 11:00-17:00 ja niille on ilmainen sisäänpääsy. Tämä on täydellinen tilaisuus saada inspiraatiota ja löytää kaikki tarvittava unelmiesi häiden järjestämiseen. Early Bird -hinnat näytteilleasettajille ovat voimassa 23. kesäkuuta 2024 asti, joten kannattaa varata paikkasi ajoissa.

Metronom: Indiepopin ja valotaiteen festivaali

Metronom-festivaali järjestetään 14. syyskuuta 2024 Billnäsin ruukilla. Tämä kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma yhdistää valotaiteen ja indiepopin ainutlaatuisella tavalla. Festivaalilla esiintyvät muun muassa Antti Autio, Emma Matilda, Milla Rumi ja Elsi Sloan.

Alkusyksyn hämärtyvässä illassa kokemus tulee olemaan unohtumaton. Festivaalin ohjelma päivittyy jatkuvasti, joten kannattaa seurata tapahtuman verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia ajankohtaisten tietojen saamiseksi.

Elävää musiikkia ja kesän päätösjuhla

Scarlett O’Karis terassikauden päättäjäiset ja muinaistulien yö juhlistetaan lauantaina 31. elokuuta 2024. The Siewert Öholm Experience esiintyy kello 19:00 alkaen, tarjoten unohtumattoman musiikkielämyksen.

Tämä tapahtuma on täydellinen tapa päättää kesä ja nauttia viimeisistä lämpimistä illoista. Tule mukaan nauttimaan hyvästä musiikista ja tunnelmasta Billnäsin ruukin kauniissa ympäristössä.

Myrskyluodon Lasse: Unohtumattomia sävelmiä

Iso Paja -konsertti “Myrskyluodon Lasse: Lasse Martensonin unohtumattomia sävelmiä” järjestetään 24. lokakuuta 2024. Tämä konsertti tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia Lasse Martensonin kauniista sävelmistä historiallisessa miljöössä.

Konsertti on täydellinen tilaisuus rentoutua ja nauttia korkeatasoisesta musiikista. Billnäsin ruukin tunnelmallinen ympäristö tekee tästä tapahtumasta erityisen ja unohtumattoman kokemuksen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit