Siirry pääsisältöön

24.01.2024

Yritysjuhlat Billnäsin ruukissa – Unohtumattomat juhlat historiallisessa miljöössä

Juhlien taikaa historiallisessa ympäristössä

Kun etsit täydellistä paikkaa yritysjuhlille, haluat varmasti ympäristön, joka henkii ainutlaatuisuutta ja tarjoaa vieraillesi enemmän kuin pelkän tilaisuuden. Billnäsin ruukki, joka sijaitsee idyllisessä Mustionjoen maisemassa, on juuri tällainen paikka. Tämä historiallinen ruukkialue tarjoaa upeat puitteet niin pienille kuin suurillekin yritystapahtumille. Juhlatilamme ovat täynnä tarinoita menneisyydestä, ja ne luovat juhliinne arvokkuutta ja ainutlaatuista tunnelmaa.

Billnäsin ruukin hotelli ja ravintola ovat tunnettuja yksilöllisestä palvelustaan ja laadukkaista tiloistaan. Meillä voit järjestää yritysjuhlat, jotka yhdistävät historiallisen miljöön moderniin palveluun. Olipa kyseessä sitten vuosijuhla, palkitsemistilaisuus tai rento illanvietto työporukan kesken, meidän tehtävämme on varmistaa, että tapahtumanne on unohtumaton.

Elämyksiä ja palveluita jokaiseen makuun

Billnäsin ruukin tarjoamat mahdollisuudet ovat monipuoliset. Voit valita juhliisi sopivan tilan useista eri vaihtoehdoista, joista jokainen on omalla tavallaan lumoava. Meillä on intiimejä saleja pienemmille seurueille sekä suurempia juhlatiloja, jotka sopivat isompienkin yritysten tarpeisiin.

Billnäsin ruukissa järjestettävät yritysjuhlat eivät rajoitu pelkästään upeisiin tiloihin ja herkulliseen ruokaan. Tarjoamme myös mahdollisuuden erilaisiin aktiviteetteihin, jotka tekevät juhlastanne entistä ikimuistoisemman. Olipa kyseessä sitten tiimityöskentelyä edistävä toiminta tai rentouttava ohjelmanumero juhlan lomassa, meiltä löytyy vaihtoehtoja, jotka täydentävät juhlanne ohjelmaa.

Majoituspalvelut viihtyisässä ympäristössä

Yritysjuhlien järjestäminen kauempana toimistosta voi olla haastavaa, mutta Billnäsin ruukki tekee siitä vaivatonta. Tarjoamme majoituspalveluita historiallisessa ympäristössä, jossa jokainen hotellihuone ja huoneisto on sisustettu huolella ja persoonallisesti. Vieraanne voivat nauttia rauhallisesta yöpymisestä ja herätä virkistyneinä uuteen päivään. Tämä mahdollistaa myös juhlien jatkumisen seuraavaan päivään, olipa ohjelmassa sitten virallisia kokouksia tai vapaamuotoista yhdessäoloa.

Billnäsin ruukin hotellin ja ravintolan sijainti on ihanteellinen – vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja sopivasti Turusta ja Tampereelta. Tämä tekee meistä helposti saavutettavan kohteen yrityksille eri puolilta Suomea. Kun valitsette meidät, voitte olla varmoja, että yritysjuhlanne sujuvat suunnitelmienne mukaan ja että jokainen yksityiskohta on huolellisesti harkittu.