Siirry pääsisältöön

04.02.2024

Yön yli kokous kauniissa huoneistoissa – rentoudu ja lataudu tärkeää päivää varten

Kokouksen järjestäminen historiallisessa ympäristössä

Kun haluat yhdistää työn ja rentoutumisen ainutlaatuisella tavalla, Billnäsin ruukin hotelli ja ravintola tarjoavat siihen täydelliset puitteet. Historiallinen miljöö Mustionjoen rannalla luo inspiroivan ilmapiirin, joka auttaa irtautumaan arjen kiireistä ja keskittymään olennaiseen. Tunnin ajomatka Helsingistä vie sinut suoraan rauhalliseen ympäristöön, jossa mieli virkistyy ja ajatukset kirkastuvat.

Billnäsin ruukki on tunnettu paitsi kauniista maisemistaan, myös korkeatasoisista palveluistaan. Kokouspäivän päätteeksi voit siirtyä suoraan huoneistoihin, jotka on sisustettu huolella ja kunnioittaen alueen rikasta historiaa. Jokainen huoneisto on varustettu nykyaikaisin mukavuuksin, jotta voit ladata akkujasi ja valmistautua seuraavan päivän haasteisiin.

Räätälöidyt palvelut jokaiseen tarpeeseen

Billnäsin ruukissa ymmärretään, että jokainen kokous on yksilöllinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä palvelupaketteja, jotka vastaavat juuri sinun ja tiimisi tarpeita. Olipa kyseessä pieni tiimipalaveri tai suurempi seminaari, meiltä löytyy sopivat tilat ja tekniset ratkaisut. Lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan tapahtuman järjestelyissä, jotta voit keskittyä täysillä kokouksesi sisältöön.

Laadukkaan kokouspäivän kruunaa herkullinen ruoka, ja Billnäsin ruukin ravintola ei jätä toiveita täyttämättä. Ravintolamme tarjoilee paikallisia herkkuja ja sesongin parhaita makuja, jotka valmistetaan tuoreista raaka-aineista. Illallisen jälkeen voit nauttia lasillisen viiniä ravintolan terassilla tai kävellä joen rannalla ja antaa luonnon kauneuden rauhoittaa mieltäsi.

Yöpyminen täynnä historiaa ja nykyaikaisia mukavuuksia

Billnäsin ruukin hotellihuoneet ja huoneistot ovat täydellinen yhdistelmä menneen ajan charmia ja tämän päivän mukavuuksia. Jokainen yöpyminen on elämys, sillä huoneet on sisustettu yksilöllisesti ja ne kertovat omalla tavallaan alueen historiasta. Modernit mukavuudet, kuten ilmainen Wi-Fi ja laadukkaat sängyt, takaavat, että lepäät mukavasti ja heräät virkeänä uuteen päivään.

Yöpyminen Billnäsin ruukissa ei ole pelkästään majoitusta, vaan se on osa kokonaisvaltaista elämystä. Aamulla voit nauttia runsaan aamiaisen, joka valmistetaan paikallisista raaka-aineista ja antaa energiaa tuleviin koitoksiin. Meillä voit unohtaa arjen kiireet ja keskittyä täysillä tulevaan – olipa kyseessä sitten tärkeä kokous tai rentouttava viikonloppu.

Aiheeseen liittyvät artikkelit