Siirry pääsisältöön

24.01.2024

Yön yli kokous Billnäsin ruukissa – rentouttava ja inspiroiva kokemus

Historiallinen miljöö täynnä mahdollisuuksia

Billnäsin ruukki kutsuu sinut matkalle menneisyyteen modernilla otteella. Mustionjoen rannalla sijaitseva ruukkialue tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän historiaa ja nykyaikaista mukavuutta. Täällä voit järjestää kokouksen, joka ei unohdu hetkessä. Ruukin historiallinen miljöö luo kokouksellesi arvokkaan ja rauhallisen ilmapiirin, joka edistää luovaa ajattelua ja tiimin yhteishenkeä.

Tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva hotelli ja ravintola tarjoavat puitteet niin pienille palavereille kuin suurille seminaareille. Jokainen kokoustila on varustettu nykyaikaisella tekniikalla, ja palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Kun päivä on täynnä ajatustenvaihtoa ja uusia oivalluksia, voit rentoutua ja virkistyä ruukin rauhassa.

Ravintolan herkut ja yöpyminen historiallisessa ympäristössä

Kokouspäivän päätteeksi ei ole mitään parempaa kuin istahtaa alas ja nauttia ravintolamme herkuista. Billnäsin ruukin ravintola tarjoilee paikallisia makuja kunnioittaen alueen perinteitä, ja ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Illallisen jälkeen voit siirtyä levolle yhdessä hotellimme persoonallisesti sisustetuista huoneista tai huoneistoista, joissa historia kohtaa nykypäivän mukavuudet.

Yöpyminen Billnäsin ruukissa on elämys sinänsä. Jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti kunnioittaen ruukin pitkää historiaa, ja modernit mukavuudet takaavat rentouttavan yöunen. Herätessäsi voit nauttia rauhallisesta aamusta ja virkistävästä aamiaisesta ennen uuden päivän koitoksia. Meillä jokainen vieras on tärkeä, ja pyrimme varmistamaan, että vierailusi on unohtumaton.

Luonnon rauhaa ja aktiviteetteja jokaiseen makuun

Billnäsin ruukin ympäristö tarjoaa upeat puitteet myös ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Kokouspäivän lomassa tai sen jälkeen voit lähteä tutkimaan ruukkialueen kauniita maisemia, hengittää raikasta ilmaa ja antaa luonnon inspiroida sinua. Alueen luontopolut ja joenranta kutsuvat rentoutumaan ja keräämään voimia seuraavaan työrupeamaan.

Jos kaipaat enemmän toimintaa, alueelta löytyy myös monipuolisia aktiviteetteja ryhmille. Voit esimerkiksi järjestää tiimillesi tyky-päivän tai kokeilla uusia harrastuksia yhdessä kollegoidesi kanssa. Billnäsin ruukki tarjoaa täydelliset puitteet niin työnteolle kuin rentoutumisellekin – kaikki saman katon alla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit