Siirry pääsisältöön

Lähettämö-rakennuksen 2. kerroksen remontti valmistuu lokakuussa – tarjolla 700 m2 remontoitua toimistotilaa

Perusteellisen remontin läpikäyneeseen Billnäsin ruukin Lähettämö -rakennukseen valmistuu lokakuussa 2023 yhteensä 700 neliötä toimistotilaa. Yli satavuotiaan rakennuksen saneeraus on toteutettu vanhaa kunnioittaen ja puurakennus tarjoaa tulevaisuudessa inspiroivan ympäristön monenlaisiin toimisto- ja liiketarpeisiin. Billnäsin historiallisessa ruukkimiljöössä sijaitsevan Lähettämön ikkunoista avautuvat näkymät ruukin historialliseen ytimeen ja Mustion-joen rantamaisemiin.

Lähettämö rakennuksen 2-kerroksessa sijaitseva 700 neliön toimistotila jakautuu pienemmiksi 90-280 neliön kokonaisuuksiksi. Osaan tiloista on esteetön pääsy rakennuksen takajulkisivulla sijaitsevien kävelysiltojen ansioista.   

Lähettämö-rakennus sijaitsee Billnäsin aluetta halkovan Ruukintien varressa Ruukintien ja Forsbyntien risteyksessä hyvien kulkuyhteyksin varrella (katuosoite: Ruukintie 7). Billnäsin ruukin monipuoliset palvelut ovat Lähettämöstä vain kivenheiton päässä – mm. Billnäsin ruukin ravintolaan on matkaa 100 metriä. 

Vuonna 1905 rakennettu ja vuonna 1922 laajennettu Lähettämö -rakennus on aikoinaan toiminut Billnäsin ruukin maalaamona ja valmistuotevarastona. Vuonna 2021 alkaneen saneerauksen myötä rakennus on läpikäynyt täydellisen remontin ja samassa yhteydessä se on saanut myös uuden laajennusosan.

Saneerauksen ensimmäinen osa valmistui toukokuussa 2022, kun Lähettämö -rakennuksen katutasoon valmistui 7 erillistä liiketilaa. Kesällä 2023 otettiin käyttöön rakennuksen uudessa laajennusosassa sijaitseva Hisingerin Torni -sviitti. Mittava saneerausurakka saadaan valmiiksi loppuvuodesta 2023, kun rakennuksen 2. kerrokseen remontoidut toimistotilat valmistuvat.

Toimistotilojen vuokraaminen alkaa nyt. Ota yhteyttä – kerromme mielellämme Lähettämön toimistotiloista lisää!   

Lähettämön toimistotilojen tekninen varustelu

Internet:
Langaton ja veloitukseton internetyhteys

Lämmitys, jäähdytys
Ilmalämpöpumppu / sähköpatterit

Ilmanvaihto
Koneellinen ilmanvaihto

Sähkö
Jokainen vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen

Sosiaaliset tilat
Toimistotiloilla on yhteiset sosiaaliset tilat (4 kpl WC, keittiö ja taukotila)

Pysäköinti:
Mahdollisuus maksulliseen autopaikkaan

Lisätiedot

Petri Hiltunen, +358 50 3366551, petri.hiltunen@billnas.fi