Siirry pääsisältöön

24.01.2024

Virkistyspäivät Billnäsin ruukissa: Rentoudu ja lataudu uudelleen

Historiallinen miljöö luo puitteet rentoutumiselle

Tunnet historian havinan astuessasi Billnäsin ruukin alueelle. Hotellimme ja ravintolamme sijaitsevat Mustionjoen rannalla, jossa luonnonkaunis maisema ja ruukin perinteikäs ympäristö yhdistyvät ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Täällä voit unohtaa arjen kiireet ja antaa mielen sekä kehon levähtää. Billnäsin ruukki on täydellinen paikka niin yksilöille kuin ryhmillekin, jotka etsivät laadukasta irtiottoa arjesta.

Historialliset rakennukset, modernit mukavuudet ja ystävällinen palvelu luovat yhdessä inspiroivan ilmapiirin. Olipa kyseessä sitten etätyöpäivä luonnon rauhassa, strateginen kokous tai rentouttava viikonloppu, meillä jokainen vieras saa nauttia yksilöllisestä palvelusta ja korkeatasoisesta majoituksesta. Koe, kuinka ympäröivä rauha ja historiallinen ympäristö auttavat sinua lataamaan akkusi.

Monipuoliset aktiviteetit virkistävät mieltä ja kehoa

Billnäsin ruukin ympäristö tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia virkistäytymiseen ja aktiiviseen elämäntapaan. Voit lähteä patikoimaan luontopoluille, nauttia joogahetkestä joen rannalla tai osallistua ohjattuun liikuntatuokioon. Meillä on tarjolla myös kulttuurielämyksiä, kuten opastettuja kierroksia ruukin historiallisissa tiloissa, jotka kertovat alueen rikkaasta menneisyydestä.

Yritysryhmille suunnittelemme räätälöityjä virkistyspäiviä, jotka voivat sisältää esimerkiksi tiimityöskentelyä edistäviä aktiviteetteja tai rentouttavia hetkiä luonnon helmassa. Kaikki aktiviteetit on suunniteltu siten, että ne tukevat hyvinvointia ja antavat uutta energiaa niin työhön kuin vapaa-aikaankin. Kysy lisää henkilökunnaltamme ja me autamme järjestämään unohtumattoman kokemuksen.

Ravintolan herkut täydentävät elämyksen

Billnäsin ruukin ravintola tarjoaa makuelämyksiä, jotka kruunaavat vierailusi. Keittiömme valmistaa sesongin parhaista raaka-aineista luovia ja herkullisia annoksia, jotka ilahduttavat niin silmää kuin makuaistia. Nauti lounasta tai illallista historiallisessa ravintolasalissa tai kesäisin terassilla, josta avautuvat upeat näkymät joelle.

Meille on tärkeää, että ruoka on paitsi maittavaa myös vastuullisesti tuotettua. Panostamme lähiruokaan ja kestävän kehityksen periaatteisiin, jotta voimme tarjota vieraillemme parasta mahdollista palvelua. Olipa kyseessä sitten romanttinen illallinen kahdelle tai suuremman ryhmän ruokailu, meidän ravintolamme palvelee jokaista asiakasta yksilöllisesti ja ammattitaidolla.

Aiheeseen liittyvät artikkelit