Siirry pääsisältöön

04.02.2024

Virkistyspäivät Billnäsin ruukissa – lataa akut upeassa ympäristössä

Lataa akkusi historiallisessa miljöössä

Kun arki painaa päälle ja kaipaat hengähdystaukoa, Billnäsin ruukin ainutlaatuinen ympäristö tarjoaa täydellisen pakopaikan. Kuvittele itsesi rentoutumassa historiallisen teollisuusmiljöön syleilyssä, Mustionjoen rauhoittavien vesien äärellä. Täällä voit unohtaa hetkeksi kiireen ja antaa historiallisen ympäristön ja luonnon kauneuden virkistää mieltäsi.

Billnäsin ruukki on tunnettu paitsi sen kauniista maisemista, myös korkeatasoisista palveluistaan. Olipa kyseessä sitten etätyöpäivä luonnon helmassa tai tiimin rakentava kokouspäivä, meidän tilamme ja palvelumme on suunniteltu tukemaan työskentelyä ja virkistäytymistä. Järjestämme tiloissamme myös monenlaisia tapahtumia, jotka tarjoavat elämyksiä ja uusia kokemuksia.

Yöpyminen ja palvelut – yksilöllistä vieraanvaraisuutta

Billnäsin ruukin hotelli ja ravintola ovat tunnettuja yksilöllisestä palvelustaan ja laadukkaista majoitustiloistaan. Jokainen hotellihuone ja huoneisto on sisustettu huolella, kunnioittaen ruukin pitkää historiaa. Yöpyessäsi meillä, voit odottaa saavasi rauhallisen ja rentouttavan kokemuksen, joka tekee vierailustasi unohtumattoman.

Ravintolamme tarjoilee herkullisia aterioita, jotka valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Aterian nauttiminen historiallisessa ravintolasalissa tai kesäisin terassilla joen rannalla on elämys sinänsä. Me Billnäsin ruukissa uskomme, että hyvä ruoka ja ympäristö luovat puitteet onnistuneelle päivälle, olipa kyseessä sitten työ- tai vapaa-aika.

Elämyksiä ja aktiviteetteja jokaiseen makuun

Billnäsin ruukki ei ole vain paikka yöpymiseen ja kokouksiin, vaan se tarjoaa myös monipuolisia aktiviteetteja ja elämyksiä. Alueen luonto ja historialliset rakennukset tarjoavat upeat puitteet esimerkiksi patikointiin, pyöräilyyn tai kulttuurihistoriallisten kohteiden tutkimiseen. Meillä voit myös järjestää ainutlaatuisia juhlia tai osallistua järjestämiimme tapahtumiin, jotka tekevät vierailustasi entistä ikimuistoisemman.

Me Billnäsin ruukissa haluamme tarjota vieraillemme kokonaisvaltaisia elämyksiä. Siksi olemme panostaneet siihen, että alueeltamme löytyy tekemistä ja nähtävää kaikenikäisille ja -taustaisille vierailijoille. Olipa kyseessä sitten rentouttava viikonloppu, inspiroiva työpäivä luonnon keskellä tai juhlatilaisuus, meidän tehtävämme on varmistaa, että kokemuksesi on täydellinen.

Tervetuloa virkistäytymään Billnäsin ruukkiin

Billnäsin ruukki toivottaa sinut, ystäväsi ja kollegasi lämpimästi tervetulleeksi. Meidän tehtävämme on varmistaa, että vierailusi on rentouttava, inspiroiva ja ennen kaikkea mieleenpainuva. Ota hetki itsellesi ja lataa akkusi upeassa ympäristössämme – olemme täällä sinua varten.

Kun kaipaat irtiottoa arjesta, muista että Billnäsin ruukki on vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja helposti saavutettavissa myös muualta Suomesta. Ota yhteyttä ja varaa oma virkistyspäiväsi tai yöpymisesi meillä – anna meidän huolehtia lopusta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit