Siirry pääsisältöön

14.03.2024

Tyhy-päivän ohjelma Billnäsin ruukissa

Elämyksellinen työhyvinvointipäivä historiallisessa ympäristössä

Työhyvinvointi on nykypäivän työelämässä avainasemassa. Billnäsin ruukki tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää työ ja hyvinvointi historiallisessa miljöössä, joka hengittää menneen ajan tunnelmaa. Täällä yritykset voivat järjestää työntekijöilleen virkistäviä työhyvinvointipäiviä, jotka jäävät mieliin pitkäksi aikaa.

Luonnonkaunis Mustionjoki ja ruukin alueen vehreät maisemat tarjoavat täydelliset puitteet rentoutumiselle ja virkistäytymiselle. Päivän aikana voi osallistua erilaisiin aktiviteetteihin, kuten historialliseen kierrokseen ruukin alueella tai vaikkapa joogasessioon raikkaassa ulkoilmassa. Tällaiset elämykset eivät ainoastaan luo yhteishenkeä, vaan myös edistävät työntekijöiden henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Räätälöity ohjelma jokaiseen makuun

Billnäsin ruukin asiantunteva henkilökunta auttaa suunnittelemaan juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopivan työhyvinvointipäivän. Olipa kyseessä sitten tiimityöskentelyä edistävä pakohuonepeli tai rentouttava käsityöpaja, voimme räätälöidä päivän ohjelman toiveidenne mukaisesti. Tavoitteenamme on tarjota kokemuksia, jotka tukevat työntekijöiden hyvinvointia ja tiimin yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Kokous- ja tapahtumatiloissamme yhdistyvät moderni varustelu ja historiallinen miljöö, mikä luo inspiroivan ympäristön erilaisille työpajoille ja koulutuksille. Päivän päätteeksi voi nauttia ravintolamme korkeatasoisesta tarjoilusta, joka valmistetaan paikallisista raaka-aineista. Ruokailuhetki antaa mahdollisuuden rauhoittua ja nauttia yhdessäolosta työyhteisön kesken.

Yöpyminen historiallisessa hotellissa

Mikäli haluatte pidentää työhyvinvointipäivää, tarjoaa Billnäsin ruukki majoituspalveluita, jotka täydentävät kokonaisvaltaista hyvinvointikokemusta. Hotellimme huoneet ja huoneistot ovat sisustettu yksilöllisesti, kunnioittaen ruukin historiallista perintöä. Yöpyminen ainutlaatuisessa ympäristössä auttaa irrottautumaan arjen kiireistä ja antaa tilaa palautumiselle.

Majoittuminen ruukin alueella mahdollistaa myös sen, että työhyvinvointipäivän ohjelmaa voidaan jatkaa seuraavaan päivään. Aamun virkistävän kävelyn jälkeen voi aloittaa päivän vaikkapa herkullisella aamiaisella ravintolassamme, joka valmistaa ruokansa tuoreista, lähialueen tuotteista. Tämä antaa energiaa uuteen päivään ja luo puitteet onnistuneelle työhyvinvointipäivälle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit