Siirry pääsisältöön

04.02.2024

Tapahtumajärjestelyt ammattilaisilta: Billnäsin ruukin tarjoamat palvelut

Täydellinen sijainti kaikenlaisiin tapahtumiin

Billnäsin ruukki on paikka, jossa historia kohtaa nykypäivän ja luo ainutlaatuisen ympäristön kaikenlaisille tapahtumille. Sijaintimme Mustionjoen rannalla, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, tekee meistä helposti saavutettavan, mutta samalla rauhallisen kohteen. Meidän historiallinen ruukkimme, joka on perustettu jo vuonna 1641, tarjoaa inspiroivan taustan niin yritystapahtumille, seminaareille kuin yksityisjuhlillekin.

Tilojemme ainutlaatuinen ilmapiiri ja modernit palvelut takaavat, että tapahtumasi sujuu moitteettomasti. Olipa kyseessä sitten pienimuotoinen kokous tai suuri juhlatilaisuus, meidän ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Billnäsin ruukin historialliset seinät ja luonnonkaunis ympäristö luovat puitteet, jotka jäävät vieraiden mieleen pitkäksi aikaa.

Yksilöllistä palvelua ja laadukasta majoitusta

Billnäsin ruukin hotelli ja ravintola ovat tunnettuja yksilöllisestä palvelustaan ja korkeatasoisesta majoituksestaan. Meidän hotellihuoneemme ja huoneistomme on suunniteltu tarjoamaan vieraille unohtumattomia kokemuksia historiallisessa ympäristössä. Jokainen huone on sisustettu huomioiden rakennuksen perinteet ja nykyaikainen mukavuus, jotta vierailusi olisi mahdollisimman nautinnollinen.

Ravintolamme puolestaan tarjoilee herkullisia makuelämyksiä, jotka on valmistettu paikallisista raaka-aineista. Olipa kyseessä sitten intiimi illallinen kahdelle, suurempi juhla tai yrityksen virkistyspäivä, meidän keittiömme loihtii ruokalistan, joka täyttää kaikki toiveesi. Laadukas majoitus yhdistettynä ensiluokkaiseen ruokaan ja henkilökohtaiseen palveluun tekee Billnäsin ruukista täydellisen valinnan majoitus- ja tapahtumatarpeisiisi.

Monipuoliset tapahtumatilat jokaiseen tarpeeseen

Billnäsin ruukki ymmärtää, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme laajan valikoiman tiloja, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Meillä on käytössä niin pieniä kokoustiloja kuin suuria juhlasalejakin, jotka soveltuvat erinomaisesti niin konferensseihin, työpajoihin kuin häihinkin. Moderni varustelumme ja tekninen tukemme varmistavat, että tapahtumasi sujuu ilman teknisiä haasteita.

Lisäksi tarjoamme kattavat oheispalvelut, kuten cateringin, ääni- ja valotekniikan sekä tapahtumasuunnittelun. Meidän ammattitaitoinen tiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa tapahtumajärjestelyissä, alusta loppuun saakka. Olipa kyseessä sitten yritystilaisuus tai yksityinen juhla, Billnäsin ruukin monipuoliset tilat ja palvelut takaavat onnistuneen tapahtuman.

Aiheeseen liittyvät artikkelit