Siirry pääsisältöön

02.07.2024

Billnäsin ruukki – Syksyn konsertit ja tapahtumat

Syksyn konserttitarjonta Billnäsin ruukilla

Billnäsin ruukki tarjoaa tänä syksynä monipuolisen ja mielenkiintoisen konserttitarjonnan, joka houkuttelee musiikin ystäviä läheltä ja kaukaa. Historiallinen miljöö ja laadukkaat palvelut tekevät Billnäsin ruukista täydellisen paikan nauttia elävästä musiikista ja kulttuurista.

Syksyn konserttiohjelma on suunniteltu huolella, ja se sisältää niin rockin, indiepopin kuin klassisen musiikin ystäville sopivia tapahtumia. Jokainen konsertti tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen, joka jää varmasti mieleen.

Billnäs Rock Festival

Billnäs Rock Festival järjestetään lauantaina 21. syyskuuta 2024. Tapahtuma tuo lavalle suomalaisen rockikonin The 69 Eyesin sekä ruotsalaisen hard rock -sankarin Hardcore Superstarin. Tämä festivaali on täydellinen tilaisuus nauttia energisestä live-musiikista ja unohtumattomasta illasta.

Festivaali pidetään Billnäsin ruukin uudistetussa Isossa Pajassa, joka tarjoaa erinomaiset puitteet suurille tapahtumille. Ovet avautuvat klo 17:00, ja illan aikana on mahdollisuus nauttia myös herkullisesta buffet-menusta, joka sisältää muun muassa BBQ-glaseerattuja porsaan ribsejä ja hot sauce -siipiä.

Indiepop festari Metronom

Indiepopin ystäville suunnattu Metronom-festivaali järjestetään 14. syyskuuta 2024. Tapahtuma yhdistää valotaiteen ja indie-musiikin, ja lavalle nousevat muun muassa Antti Autio, Emma Matilda, Milla Rumi ja Elsi Sloan. Tämä festivaali tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen alkusyksyn hämärtyvässä illassa.

Metronom -festivaali on kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma, joka on saavuttanut suuren suosion indie-musiikin ystävien keskuudessa. Festivaalin ohjelma päivittyy jatkuvasti, joten kannattaa seurata tapahtuman verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia ajankohtaisten tietojen saamiseksi.

Love in Raseborg Häämessut

Billnäsin ruukki isännöi Love in Raseborg -häämessuja 19. lokakuuta 2024. Messut tarjoavat loistavan mahdollisuuden tutustua Raaseporin alueen juhlatiloihin sekä ruoka- ja juomapalveluiden tarjoajiin. Paikalla on myös valokuvaajia, esiintyjiä, floristeja ja hääpukeutumiseen erikoistuneita palveluntarjoajia.

Messut ovat avoinna klo 11:00-17:00, ja ne tarjoavat inspiroivia ideoita ja ratkaisuja hääjuhlan suunnitteluun. Tapahtuma on ilmainen vieraille, joten se on erinomainen tilaisuus kaikille hääsuunnittelusta kiinnostuneille.

Myrskyluodon Lasse -konsertti

Lokakuussa Billnäsin ruukilla muistellaan edesmenneen rakastetun laulajan ja säveltäjän Lasse Mårtensonin uraa ja musiikkia. Myrskyluodon Lasse -konsertti järjestetään 24. lokakuuta 2024, ja lavalle nousevat Ami Aspelund, Jannike ja Nicke Lignell.

Konsertti on osa juhlakiertuetta, joka kunnioittaa Mårtensonin muistoa ja hänen unohtumattomia sävelmiään. Tapahtuma on kaksikielinen ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia Mårtensonin musiikista historiallisessa miljöössä.

Saapuminen ja Liikenneyhteydet

Billnäsin ruukki sijaitsee kätevästi Mustionjoen maisemassa, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Turusta matkaa on sata kilometriä ja Tampereelta reilut kaksisataa kilometriä. Karjaan juna-asema sijaitsee 2,5 kilometrin päässä ruukilta, ja sieltä on helppo kulkea joko jalkaisin, taksilla tai kaupunkipyörällä.

Lisäksi Billnäsin ruukki järjestää bussikuljetuksia Helsingistä ja Turusta suoraan tapahtumapaikalle. Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan toukokuun aikana, joten kannattaa seurata ruukin verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia ajankohtaisten tietojen saamiseksi.

Aiheeseen liittyvät artikkelit