Siirry pääsisältöön

28.07.2023

Rekry. Keittiömestari Billnäsin ruukille

Billnäsin ruukin kokoustoiminta kehittyy uudelle tasolle ja vahvistamme ykköstiimiä johtamiskokemusta omaavalla keittiömestarilla.

Keittiömestari

Tarjolla on ainutlaatuinen työ historiallisessa miljöössä keittiömestarina.

Billnäsin ruukin kokoustilat on remontoitu vuonna 1641 perustetun ruukin entisiin teollisiin tiloihin. Ruukin pitkä historia ja rakennusten vanhat käyttötarkoitukset ovat edelleen vahvasti läsnä. Monipuolisten kokous- ja juhlatilojen lisäksi Billnäsin ruukki tarjoaa vierailleen korkeatasoista majoitusta, laadukkaita ravintolapalveluita, sekä tyylikkäät saunatilat.

Tehtävä

Olet alan tuloshakuinen joustava ammattilainen ja Sinulta löytyy jämäkkyyttä johtaa toimintaa kovankin paineen alla. Saat tiimisi innostumaan yhteisistä tavoitteista ja ylittämään itsensä hyvässä yhteistyössä salihenkilökunnan kanssa. Sinulta löytyy myös organisointitaitoja, järjestelmällisyyttä ja pystyt hyödyntämään ja kehittämään ihan uudenlaisiakin toimintamalleja. Osallistut myös operatiiviseen työhön ja osaat liidata tiimiä edestäpäin – samalla ymmärtäen taustatöiden merkityksen. Tiedät sanomattakin, että tehtävässä toimiminen edellyttää kokemusta. Tässä tehtävässä varmistat onnellisen hymyn hiipimisen asiakkaan ja työntekijän kasvoille!

Keittiömestarina vastaat ruokatuotteen laadusta ja toiminnan sujuvuudesta – tyytyväinen asiakas on Sinulle aina ykkönen. Olet vastuuntuntoinen ja joustava tiimipelaaja, johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi. Hoidat työsi positiivisella asenteella ja ammattitaidolla tinkimättä laadusta kiireisinäkään aikoina.

Tarjoamme

Uniikin työpaikan, monipuolisen tehtävän ja rutkasti uutta kokemusta. Pääset mukaan nuorekkaaseen tiimiin suunnittelemaan valoisaa tulevaisuutta. Asunnon järjestämien työpaikan läheisyydestä on mahdollista.

Avaimet onnistumiseen

  • Aiempi kokemus keittiömestarin tehtävistä sekä kokoustoiminnasta
  • Osaat toimia tahdikkaasti ja hienotunteisesti vaihtelevissa tilanteissa
  • Kannat vastuuta oman ja tiimisi työn onnistumisesta
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito – ruotsi eduksesi

Työ on vakituinen sekä kokoaikainen, valittu henkilö työllistyy Billnäs Ruukin kirjoille.

Toivottu aloitus elokuun aikana.  Haastattelemme potentiaaliset jo haku aikana joten älä epäröi jättää hakemusta! 

Ota yhteyttä:

Maarit Karjalainen

Sähköposti: maarit.karjalainen@billnas.fi