Siirry pääsisältöön

29.07.2022

Parhaat pikkujoulut Billnäsin ruukilla varataan nyt!

PIKKUJOULUPAKETIT

Hinnat voimassa uusille varauksille ajalle 15.11.-23.12.2022, yli 8 henkilön ryhmille.

Varmista yrityksesi pikkujoulut ajoissa Billnäsin ruukilla, suosituimmat ajankohdat myydään nopeasti loppuun!

Tiedustelut ja varaukset: myyntipalvelu@billnas.fi tai +358 9 3154 9060

Kokous & pikkujoulut majoituksella 249€/henkilö sisältäen:

Päivä 1. ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

  • Kokoustila kokouspäivän ajan​
  • Aamukahvi ja tee sekä suolainen kahvileipä​
  • Lounas ravintolassa​
  • Iltapäiväkahvi ja tee sekä makea kahvileipä​
  • Valitsemanne aktiviteetti (katso lista)
  • Neljän ruokalajin jouluillallinen ravintolassa​
  • Majoittautuminen kahden hengen huoneissa​

Päivä 2. ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

  • Aamiainen ravintolassa

(Majoitus yhden hengen huoneissa +60€/huone/yö)

Hintoihin lisätään alv %

Pikkujoulupaketti 99€/hlö sisältäen:

  • Valitsemanne aktiviteetti (katso lista)
  • Neljän ruokalajin jouluillallinen ravintolassa

Hintoihin lisätään alv %

Aktiviteetit:

1. Amazing Billnäs

Amazing Billnäs on saanut inspiraationsa tunnetusta, vauhdikkaasta TV-ohjelmasta. Jaamme teidät joukkueisiin ja saatte tehtäväksi löytää oikeat paikat, selvitä haasteista ja saada tietoa seuraavasta etapista. Valmistautukaa sekä fyysisiin että henkisiin haasteisiin, jotka vaativat yhteistyökykyjä. Ketkä ehtivät ensimmäisenä Pit Stopiin ja mitä siellä odottaa?

2. Billstenin aarrejahti

Alun perin tukholmalainen Carl Billsten perusti Mustionjoen kosken rannalle Billnäsin rautaruukin vuonna 1641. Ennen sitä Suomessa oli ainoastaan kaksi rautaruukkia; Svartå Karjaalla ja Antskog Pohjalla. Näiden isännöitsijä, Jacob Wolle, ei ollut mielissään kun hän sai kilpailua. Konflikti eskaloitui ja Wolle poltti Billstenin kaivokset maan tasalle. Billsten aavisti kuitenkin tämän ja onnistui pelastamaan Aarteen liekeistä. Hän piilotti Aarteen Billnäsin ruukkiin ja tehtävänne on johtolankojen avulla löytää sen!

3. Opastettu historiallinen ruukkikierros

Opastetulla ruukkikävelyllä pääsette tutustumaan Billnäsin ruukin mielenkiintoiseen historiaan oppaan johdolla. Opastuksen kesto noin 1h. Opastuksen kieli on suomi / ruotsi / englanti. Ryhmäkoko 0-30 henkilöä, isommille ryhmille tarviutaan 2 opasta.

4. Jousiammunta

Vuosi on 1641. Syrjäisissä Billnäsin metsissä vaanii taitava jousimies, joka huhujen mukaan ryöstää rikkailta ja antaa köyhille. Tämä taitava jousimies ”iloisine veikkoineen” harjoittelevat ahkerasti vielä tänä päivänä perinteistä metsästystekniikkaa Billnäsin alueella. Opastetussa jousiammunnassa pääsette harjoittelemaan tätä jaloa taitoa, ja ylläpitämään legendaa taitavista jousimiehistä Billnäsin metsissä. Ehkä teille on myös luvassa muiden lajejen kokeilua; lajinsuojattomille kun elämä voi olla yllätyksellinen

5. Joogaa

Joogatunnin kesto 1 h
Ihana kehoa lempeästi herättävä, ja mieltä ja hermostoa tasapainottava ja rentouttava joogatunti. Tunnilla tehdään sekä avaavia, venyttäviä, että kehoa liikuttavia hatha- ja yin-jooga asentoja. Tunnilla kehomme, ja mielemme rauhoittuu oman hengityksen kuunteluun, ja omaan läsnäolon hetkeen. Max. henkilömäärä on 20 henkilöä.

6. Rautainen muisto pajalta (Karjaan veturitalleilla)

Kesto noin 1,5 h
Asiakkaat pääsevät itse leimaamaan sepän avustuksella avaimenperäaihion, jonka he saavat muistoksi. Max. henkilömäärä on 10 – 15 henkilöä.

Pyydä tarjousta!

Tiedustelut ja varaukset: myyntipalvelu@billnas.fi tai +358 9 3154 9060