Siirry pääsisältöön

Liity postituslistalle

Tervetuloa postituslistallemme!

Olet askeleen päässä liittymisestä Billnäsin uutiskirjeen tilaajaksi. Haluamme pitää sinut ajan tasalla uusimmista tapahtumistamme ja tarjouksistamme, jotka on suunniteltu juuri sinun tarpeidesi mukaan. Valittavana on kaksi erilaista uutiskirjettä ja voit alla valita, että kumpi kirje olisi sinulle sopivampi. Voit tilata myös molemmat kirjeet.

Kuluttajat:

Kun liityt kuluttajien postituslistallemme, saat ensimmäisenä tiedon kulttuuri- ja viihdetapahtumista, huikeista konserteista, herkullisista teemaillallisista ja paljon muusta. Emme halua sinun missaavan yhtään tilaisuutta nauttia elämästä täysillä!

Yritykset:

Yritystapahtumat ovat olennainen osa menestyvää liiketoimintaa, ja me tiedämme sen. Liittymällä yrityslistallemme saat ajankohtaiset tiedot kokouskampanjoista, sesonkiaktiviteeteista- ja ohjelmista, verkostoitumismahdollisuuksista ja muista tapahtumavaraajaa kiinnostavista asioista. Olitpa pienyrittäjä, startup-yrittäjä, yhdistyksessä toimiva tai jo vakiintunut yritys, meillä on jotain sinulle.

Eikä ole väliä, kumpaan maailmaan kuulut – haluamme jokatapauksessa tarjota sinulle huippuluokan tapahtumaelämyksiä.

Liity nyt ja ole osa Billnäsin ruukin tarinaa! Täytä alla oleva lomake ja saat ensimmäisenä tiedon tulevista tapahtumista, joita et halua missata.

Liity postituslistalle -kuluttajat 

* indicates required

Intuit Mailchimp

Liity postituslistalle -yritykset

Emme lähetä sinulle roskapostia, ja voit poistua postituslistaltamme, milloin tahansa yksinkertaisella klikkauksella. Kiitos, että valitsit meidät osaksi tapahtumakokemustasi!