Siirry pääsisältöön

25.04.2024

Kuinka järjestää onnistunut Kick-off päivä Billnäsin ruukilla

Aloita päivä historiallisessa ympäristössä

Kun suunnittelet muistettavaa aloitustapahtumaa, ympäristöllä on merkittävä rooli. Billnäsin ruukin ainutlaatuinen historiallinen miljöö Mustionjoen rannalla tarjoaa inspiroivan lähtökohdan uuden projektin tai työkauden käynnistämiseen. Tunnin ajomatka Helsingistä vie sinut ja tiimisi pois arjen kiireestä, antaen mahdollisuuden keskittyä olennaiseen rauhallisessa ja elämyksellisessä ympäristössä.

Aloituspäivän aamun voi käynnistää virkistävällä aamiaisella, jonka jälkeen päivä jatkuu valitsemassanne räätälöidyssä ohjelmassa. Ympäröivä luonto ja historialliset rakennukset tarjoavat upeat puitteet niin virallisiin kokouksiin kuin rennompiin työpajoihin. Tämä yhdistettynä yksilölliseen palveluun luo pohjan onnistuneelle päivälle.

Räätälöity ohjelma tiimin hyvinvoinnin tueksi

Billnäsin ruukki ymmärtää, että jokainen tiimi on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme mahdollisuuden suunnitella juuri teidän tarpeisiinne sopivan ohjelman. Olipa kyseessä sitten luova työpaja tai strateginen suunnittelusessio, meillä on tarjota sopivat tilat ja palvelut. Työhyvinvointi on keskeinen osa onnistunutta aloituspäivää, ja Billnäsin ruukin miljöö edistää luontaisesti työntekijöiden virkistäytymistä ja motivaatiota.

Päivän aikana on tärkeää muistaa myös tauot, jotka voidaan viettää vaikkapa kävelyllä ruukin historiallisessa ympäristössä tai rentoutumalla joen rannalla. Tällaiset hetket auttavat irrottamaan ajatukset työstä ja antavat uutta energiaa päivän loppuun. Billnäsin ruukin tarjoamat puitteet tukevat työntekijöiden hyvinvointia ja auttavat lataamaan akkuja ennen uuden työkauden alkua.

Elämyksellinen lopetus päivälle

Onnistuneen aloituspäivän kruunaa yhteinen, mieleenpainuva lopetus. Billnäsin ruukin hotellin ja ravintolan palvelut tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet päivän viimeistelyyn. Illallinen ravintolassa, jossa tarjoillaan laadukasta ruokaa paikallisista raaka-aineista, antaa tilaisuuden keskustella päivän annista ja vahvistaa tiimin yhteishenkeä.

Mikäli haluatte jatkaa irtiottoa arjesta, voitte yöpyä hotellin mieleenpainuvissa huoneissa tai huoneistoissa. Yöpyminen historiallisessa ympäristössä varmistaa, että aloituspäivän vaikutus jää kestämään ja antaa lisäarvoa koko kokemukselle. Seuraavana aamuna voitte herätä virkeinä ja valmiina uusiin haasteisiin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit