Siirry pääsisältöön

04.02.2024

Kokouspalvelut Billnäsin ruukissa – yksilöllistä huolenpitoa ja tehokasta työskentelyä

Historiallinen miljöö luo puitteet onnistuneille kokouksille

Tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Billnäsin ruukki tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön kokousten ja työpajojen järjestämiseen. Historiallinen miljöö Mustionjoen maisemassa luo inspiroivan ilmapiirin, joka edistää luovaa ajattelua ja tehokasta työskentelyä. Kokouspalveluissamme yhdistyvät moderni varustelu ja vuosisatojen perinteet, mikä tekee jokaisesta tilaisuudesta erityisen.

Kokouspäivän aikana on tärkeää, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Billnäsin ruukin ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii yksityiskohdista, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen. Kokoustilojemme monipuolisuus mahdollistaa erilaisten ryhmäkokojen ja -asettelujen mukauttamisen, ja kaikki tarvittava tekninen tuki on aina saatavilla.

Laadukkaat majoitus- ja ravintolapalvelut täydentävät kokemusta

Kokouksen lomassa tai sen päätteeksi on mukava rentoutua ja nauttia laadukkaista majoituspalveluistamme. Billnäsin ruukin hotellihuoneet ja huoneistot on sisustettu huolella ja ne tarjoavat mukavuutta sekä rauhaa. Yöpymisen yhteydessä on mahdollista nauttia myös ravintolamme herkullisista aterioista, jotka valmistetaan tuoreista, laadukkaista raaka-aineista.

Ravintolamme tarjoaa monipuolisia ruokailuvaihtoehtoja aina aamiaisesta illalliseen. Voit myös räätälöidä kokouspäivän tarjoilut toiveidesi mukaan, oli kyseessä sitten kevyt lounas tai juhlava illallinen. Me Billnäsin ruukissa uskomme, että hyvä ruoka on osa onnistunutta kokouspäivää ja siksi panostamme erityisesti ruokailukokemuksen laatuun.

Monipuoliset tapahtuma- ja virkistyspalvelut

Kokouksen ohessa tai sen jälkeen on mahdollista järjestää erilaisia tiimihenkeä nostattavia sekä virkistäytymisaktiviteetteja. Billnäsin ruukin ympäristö tarjoaa loistavat puitteet niin ulkoiluun kuin kulttuurielämyksiin. Voit esimerkiksi järjestää ohjatun kierroksen ruukin historiallisissa tiloissa tai suunnata luontopolulle rentoutumaan työpäivän päätteeksi.

Meillä on myös mahdollisuus räätälöidä tapahtumia yrityksesi tarpeiden mukaan. Olipa kyseessä sitten asiakastilaisuus, tuotelanseeraus tai henkilöstön virkistyspäivä, Billnäsin ruukin ainutlaatuinen ympäristö ja ammattitaitoinen henkilökunta takaavat, että tapahtumasi on unohtumaton.

Aiheeseen liittyvät artikkelit