Siirry pääsisältöön

04.02.2024

Kokousjärjestelyt helposti ja ammattitaidolla Billnäsin ruukissa

Historiallisen miljöön täydelliset kokoustilat

Kun etsit ainutlaatuista ja inspiroivaa paikkaa seuraavalle kokouksellesi, Billnäsin ruukki tarjoaa historiallisen miljöön, joka yhdistää menneen ajan charmia ja nykyaikaista mukavuutta. Mustionjoen rannalla sijaitseva ruukki on vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, tarjoten helposti saavutettavan mutta rauhallisen ympäristön yritystapahtumille ja kokouksille. Täällä voit järjestää kokouksesi, strategiapäiväsi tai työpajasi ilman kaupungin hälinää, keskittyen olennaiseen historiallisten seinien sisällä.

Billnäsin ruukin kokoustilat on varustettu modernilla tekniikalla, joka takaa sujuvan kokouskokemuksen. Olipa kyseessä pieni tiimipalaveri tai suuri seminaari, meillä on tarjota sopiva tila jokaiseen tarpeeseen. Kokoustilojen lisäksi tarjoamme täyden palvelun – cateringista majoitukseen – jotta voit keskittyä kokouksesi sisältöön ja jättää järjestelyt meidän huoleksemme.

Laadukkaat majoitus- ja ravintolapalvelut

Kokouksen onnistuminen ei ole pelkästään kiinni hyvin suunnitellusta ohjelmasta, vaan myös osallistujien viihtyvyydestä. Billnäsin ruukin hotelli tarjoaa majoitusta historiallisessa ympäristössä, jossa jokainen huone on sisustettu yksilöllisesti ja huolella. Vieraamme voivat rentoutua kokouspäivän päätteeksi mukavissa hotellihuoneissa tai huoneistoissa, jotka on varustettu kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla.

Ravintolamme puolestaan hemmottelee kokousvieraita laadukkailla aterioilla, jotka valmistetaan tuoreista, paikallisista raaka-aineista. Olipa kyseessä sitten kevyt lounas kesken kokouksen tai juhlava illallinen päivän päätteeksi, meidän keittiömme huolehtii, että ruokailuhetket tukevat kokouksen tavoitteita ja jättävät miellyttävän muiston vieraiden mieleen.

Yksilöllistä palvelua ja monipuolisia aktiviteetteja

Billnäsin ruukissa uskomme yksilölliseen palveluun ja asiakkaan tarpeiden huomioimiseen. Kokouspaketit räätälöidään aina toiveidenne mukaan, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan kaikissa kokouksen järjestelyissä. Olipa kyse sitten erityisistä teknisistä vaatimuksista tai ohjelman suunnittelusta, voit luottaa siihen, että kokouksesi sujuu ilman yllätyksiä.

Lisäksi Billnäsin ruukki tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja kokouspäivän oheen. Voit esimerkiksi järjestää tiimillesi virkistävän ulkoiluaktiviteetin historiallisessa ruukkimiljöössä tai osallistua opastetulle kierrokselle, jossa tutustutaan alueen rikkaaseen historiaan. Aktiviteetit auttavat luomaan rennon ilmapiirin ja edistävät tiimihenkeä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit