Siirry pääsisältöön

07.06.2023

Kesän pakettilomat alk. 209€/hlö


Aktiivinen elämysloma 209€/hlö

Luonnonkaunis Billnäsin ruukkikylä tarjoaa ulkoilua arvostavalle mahtavat puitteet tutustua alueen vehreään miljööseen niin vedeltä kun maalta käsin! Alueella on useita pyöräilyreittejä – ja sähköpyörällä huristellen myös ylämäkeen polkeminen on leppoisaa.

Maisemiin pääsee myös tutustumaan veden päältä kajakista käsin. Kajakin kyytiin voi niin ensikertalainen kun lajin konkari hypätä, ja melomaan pääsette luonnnonkaunista Mustion jokea pitkin joka virtaa Billnäsin ruukin läpi.

Reippaan ulkoilun jälkeen luvassa on keittiömestarin maukas neljän ruokalajin yllätysmenu, huomioimme kaikki ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot. Ruoka-annoksissamme maistuu paitsi keittiömestarin suunnittelmat makuyhdistelmät myös paikallisten toimittajimme tuoreiden tuotteiden maut, käytämme laajasti paikallisia raaka-aineita. Halutessanne aterian voi kruunata huolella valitun juomapaketin merkeissä.

Päivän lopuksi pääsette rentoutumaan tunnelmalliseen hotellihuoneeseen. Olemme restauroineet huoneet historiaa kunnioittaen, eli jokainen huone on samasta sisistustyylistä huolimatta uniikki.


Pakettiin sisältyy joko kajaakin tai e-läskipyörän käyttö 2h tulopäivänä, neljän ruokalajin illallinen, majoitus kahden hengen huoneissa ja aamiainen lähtöpäivänä.

Hinta: 209€/hlö, majoitus kahden hengen huoneissa
Ennakkon ilmoitetut erityisruokavaliot otetaan tarjoilussa huomioon.

Herkullinen elämysloma 229€/hlö

Jos toivotte lomailun olevan juuri sitä – lomailua – tässä meidän vastaus tarpeisiinne! Pääsette nauttimaan rentouttavasta ja herkullisesta lomasta uniikissa ruukkimiljöössä kaikkine herkkuineen.

Paljon kiitosta saaneessa Billnäsin ruukin ravintolassa lomanne alkaa kuuden ruokalajin mittaisen, keittiömestarin yllätysmenun merkeissä. Ruoka-annoksissamme maistuu paitsi keittiömestarin suunnittelmat makuyhdistelmät myös paikallisten toimittajimme tuoreiden tuotteiden maut, käytämme laajasti paikallisia raaka-aineita. Juomiakaan teidän ei tarvitse miettiä – ne on ruoka-annoksien makuihin erityisen huolellisesti teille valittu. Ennakkoon ilmoitetut erityisruokavaliot huomioidaan tarjoilussa.

Hyvin syötyänne voitte joko käpertyä peiton alle rentoutumaan hotellihuoneeseen, tai ehkäpä vielä luonnonkaunis jokimaisema Scarlett O’Kariksen kesäterassilla houkuttelee teidät jatkamaan iltaa vielä hetken verran.

Ruukilta ette suinkaan nälkäisinä lähde, aamiainen lähtöaamuna sisältyy hintaan, ja huoneesta voi nauttia hieman normaalia pidempään sillä late check out kello 13.00 sisältyy hintaan.

Pakettiin sisältyy kuuden ruokalajin menu huolella valittuine viineineen, majoitus kahden hengen huoneessa sekä aamiainen lähtöaamuna ja myöhäinen uloskirjautuminen.

Hinta: 229€/hlö, majoitus kahden hengen huoneissa
Ennakkon ilmoitetut erityisruokavaliot otetaan tarjoilussa huomioon.