Hoppa till sidans innehåll

07.06.2023

Sommarens semesterpaket fr.o.m 209€/pers


Aktivt semesterpaket 209€/pers

Den natursköna Billnäs bruksbyn erbjuder utmärkta möjligheter att bekanta sig med den grönskande miljön för den som uppskattar aktiviteter utomhus både på land och på vatten! På området finns många cykelrutter – och på en elcykel känns även uppförsbackarna lätta.

Man kan även bekanta sig med vyerna på vatten ur en kajak. Att hoppa i kajaken och paddla iväg lyckas av så väl en nybörjare som en van paddlare, och man får flyta på i de vackra vattenlandskapen som Svartå å erbjuder. Svartå å flyter rakt igenom Billnäs bruk.

Efter den aktiva utomhusvistelsen serveras ni köksmästarens goda fyra rätters meny, och vi tar i beaktande alla på förhand meddelade speicaldieter. I våra portioner framkommer förutom köksmästarens smakombination även de färska smakerna av våra lokala producenters produkter, vi använder i bred utsträckning lokala råvaror. Om ni så önskar kan ni krona måltiden med ett noga utvalt dryckespaket.

I slutet av dagen får ni slappna av i de mysiga hotellrummen. Vi har restaurerat rummen med vördnad för historien, så trots sin liknande inredningsstil är varje rum unikt.

Paketet inkluderar användning av kajak eller e-fatbike i 2h på ankomstdagen, fyra rätters meny, inkvartering i dubbelrum och frukost på avfärdsdagen.

Pris: 209€/pers, inkvartering i dubbelrum
På förhand meddelade specialdieter tas i beaktande i serveringen.

Utsökt semesterpaket 229€/pers

Om ni önskar att semester vore just det – en semester – här har ni vårt svar på ert behov! Ni får njuta av en utökt och avslappnande semester i en unik bruksmiljö med allt det goda det innebär.

I den hyllade Billnäs bruks restaurang börjar er semester med en sex rätter lång, köksmästarens överaskningsmeny. Drycker behöver ni inte heller fundera på – de är särskillt noggrant utvalda för att passa smakerna i menyn. På förhand meddelade specialdieter tas i beaktande i serveringen. I våra portioner framkommer förutom köksmästarens smakombination även de färska smakerna av våra lokala producenters produkter, vi använder i bred utsträckning lokala råvaror.

Efter att ni ätit gott kan ni antingen krypa ner under täcket och slappna av i hotellrummet, eller kanske de natursköna vattenlandskapet från sommarterrassen Scarlett O’Karis lockar er att fortsätta kvällen en stund till.

Och hungriga behöver ni inte lämna bruket, frukost på avfärdsdagen ingår. Rummet kan ni också njuta lite längre av för late check out klockan 13.00 är inkluderat.

Paketet inkluderar sex rätters meny med noggrant utvalda drycker, inkvartering i dubbelrum samt frukost och late check out.

Pris: 229€/pers, inkvartering i dubbelrum
På förhand meddelade specialdieter tas i beaktande i serveringen.