Siirry pääsisältöön

06.06.2024

Ison Pajan syksyn 2024 tapahtumat

Billnäsin ruukin Iso Paja: Tapahtumien keskipiste

Billnäsin ruukin Iso Paja on historiallinen ja inspiroiva tapahtumapaikka, joka sijaitsee kauniissa Mustionjoen maisemassa. Tämä lähes 400 vuotta vanha ruukki tarjoaa upeat puitteet monenlaisille tapahtumille, kuten konserteille, messuille ja festivaaleille. Iso Paja on tilava ja monikäyttöinen tila, joka soveltuu erinomaisesti niin suurille kuin pienillekin tapahtumille.

Iso Paja on tunnettu erityisesti sen ainutlaatuisesta tunnelmasta ja monipuolisista tilaratkaisuista. Täällä voit nauttia niin elävästä musiikista kuin taidenäyttelyistäkin. Tapahtumapaikka on varustettu modernilla tekniikalla, joka takaa onnistuneen tapahtuman järjestämisen. Lisäksi Billnäsin ruukin ravintola ja hotelli tarjoavat laadukkaita majoitus- ja ruokailupalveluita, jotka täydentävät vierailukokemuksen.

Elävää musiikkia ja valotaidetta

Syksyllä 2024 Iso Paja täyttyy elävästä musiikista ja valotaiteesta. Yksi odotetuimmista tapahtumista on Metronom-festivaali, joka järjestetään 14. syyskuuta. Festivaali tuo lavalle indiepopin kärkinimet, kuten Antti Aution, Emma Matildan, Milla Rumin ja Elsi Sloanin. Metronom yhdistää musiikin ja valotaiteen ainutlaatuisella tavalla, luoden unohtumattoman elämyksen alkusyksyn hämärtyvässä illassa.

Toinen merkittävä musiikkitapahtuma on Billnäs Rock Festival, joka järjestetään 21. syyskuuta. Festivaalilla esiintyvät legendaariset The 69 Eyes ja Hardcore Superstar. Tämä rockin ja hard rockin juhla tarjoaa unohtumattoman illan, jossa rytinä ja rokkimeininki ovat taattuja. VIP-lippupaketit tarjoavat mahdollisuuden nauttia festivaalista vieläkin enemmän, sisältäen muun muassa pääsyn VIP-alueelle ja erityisen buffetmenun.

Antiikkia, designia ja taidetta

Syksyn monipuolisin antiikki- ja designtapahtuma, Billnäs October Fair, järjestetään 28.-29. syyskuuta. Tämä kaksipäiväinen tapahtuma kokoaa yhteen antiikin, taiteen ja designin ystävät. Iso Paja tarjoaa runsaasti tilaa niin kauppiaille kuin vieraillekin, joten voit rauhassa tutustua tarjontaan ja etsiä aarteita.

Billnäs October Fair on järjestetty jo yli 10 vuoden ajan, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä syksyn kohokohdista. Tapahtuma on avoinna lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16, ja liput ovat saatavilla ovelta. Tule nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja tekemään löytöjä historiallisessa miljöössä.

Hyvinvointia työyhteisöille

Billnäsin ruukki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet yrityksille parantaa työntekijöidensä hyvinvointia. Iso Paja ja muut ruukin tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisiin työhyvinvointitapahtumiin, kuten koulutuspäiviin, seminaareihin ja virkistyspäiviin. Historiallinen ympäristö ja monipuoliset palvelut luovat inspiroivan ilmapiirin, joka edistää luovuutta ja yhteisöllisyyttä.

Yritykset voivat hyödyntää Billnäsin ruukin tarjoamia palveluita, kuten majoitusta ja ravintolapalveluita, jotka täydentävät hyvinvointitapahtuman kokonaisvaltaisen kokemuksen. Lisäksi ruukin kauniit ulkoalueet tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja virkistäytymiseen luonnon keskellä. Näin työntekijät voivat ladata akkujaan ja palata työarkeen entistä energisempinä ja motivoituneempina.

Romantiikkaa ja juhlahumua

Iso Paja on myös suosittu paikka romanttisille tapahtumille ja juhlatilaisuuksille. Love in Raseborg -häämessut järjestetään 19. lokakuuta, ja ne tarjoavat loistavan mahdollisuuden tutustua Raaseporin alueen juhlatiloihin sekä ruoka- ja juomapalveluiden tarjoajiin. Messuilla on esillä myös valokuvaajia, esiintyjiä, floristeja ja hääpukeutumiseen sekä -koristeluun erikoistuneita palveluntarjoajia.

Häämessut ovat avoinna klo 11-17, ja niille on ilmainen sisäänpääsy. Tämä tapahtuma on täydellinen tilaisuus suunnitella unelmiesi häät ja löytää kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Tule inspiroitumaan ja tekemään hääsuunnitelmistasi totta Billnäsin ruukin kauniissa ympäristössä.

Unohtumattomia konsertteja

Iso Paja tarjoaa syksyllä 2024 myös unohtumattomia konserttielämyksiä. Yksi näistä on Myrskyluodon Lasse -konsertti, joka järjestetään 24. lokakuuta. Konsertti kunnioittaa edesmenneen rakastetun laulajan ja säveltäjän Lasse Mårtensonin uraa ja musiikkia. Lavalle nousevat Ami Aspelund, Jannike ja Nicke Lignell, jotka esittävät Mårtensonin unohtumattomia sävelmiä.

Konsertti on kaksikielinen ja ovet avautuvat klo 18:00, showtime on klo 19:00. Tämä juhlakiertue on ainutlaatuinen tilaisuus kokea Mårtensonin musiikki livenä ja muistella hänen merkittävää uraa suomalaisessa musiikkimaailmassa. Tule nauttimaan illasta, joka on täynnä nostalgiaa ja kauniita säveliä.

Billnäsin ruukin Iso Paja tarjoaa syksyllä 2024 monipuolisen ja inspiroivan tapahtumakalenterin, joka houkuttelee vierailijoita niin läheltä kuin kaukaa. Olipa kyseessä musiikkifestivaali, antiikkitapahtuma, häämessut tai työhyvinvointitapahtuma, Iso Paja on täydellinen paikka unohtumattomille elämyksille. Tervetuloa nauttimaan syksyn tapahtumista Billnäsin ruukkiin!

Aiheeseen liittyvät artikkelit