Siirry pääsisältöön

27.09.2023

Haemme nyt henkilöitä seuraaviin tehtäviin

Tavoitteenamme on viedä 400-vuotiaan Billnäsin ruukin tapahtuma- ja elämyspalvelut uudelle tasolle. Tiimiimme kuuluu ennakkoluulottomia ja positiivisia tekijäitä. Vastuullisuus, elämyksellisyys ja täsmällisyys ovat arvojamme ja ne ohjaavat tekemistämme päivittäisessä työssämme.

Ravintola- ja kokouspäällikkö

Toimit hotellin kokous- ja tapahtumatoiminnan parissa, mutta työtehtävät sisältävät myös ravintolatoimintoja sekä hallinnollisia tehtäviä, kuten työvuorosuunnittelua ja inventaarioita.

Esihenkilönä olet vahvasti läsnä arjessa. Varmistat esimerkilläsi asiakkaiden yksilölliset ja mieleenpainuvat elämykset. Oman tiimisi johtaminen ja annettujen odotusten ylittäminen ovat sinulle ensisijaisen tärkeitä asioita. Sinulla on positiivinen, ratkaisukeskeinen asenne. Olet ensisijaisessa roolissa kokoustoiminnan kehittämiseksi.

Sujuva suomen tai englannin kielen taito, muut kielet ovat eduksi ja ruotsin kielen taidosta iso plussa

Tarjoamme mahdollisuuden työsuhdevuokra-asuntoon alueella.

Työ on vakituinen sekä kokoaikainen, valittu henkilö työllistyy Billnäs Ruukin kirjoille.


Kokouskoordinaattori

Toimenkuvassasi vastaat kokouspalveluiden päivittäistä tehtävistä, koordinoinnista ja olet asiakkaiden yhteyshenkilö eri kanavissa.  Työpäivät ovat vaihtelevia ja pääset kehittämään itseäsi.

Haemme energistä ja positiivista henkilöä. Täsmällinen työskentelytapa ja vastuukanto tehtävien loppuun saattamisesta on tärkeää.

Kokemuksesta on suuri etu. Olemme valmiita palkkaamaan myös ilman kokemusta, mikäli sopiva persoona löytyy.


Tarjoilija/vuoropäällikkö

Etsimme positiivisella asiakaspalveluasenteella omaavaa tarjoilijaa/vuoropäällikköä.

Billnäsin ruukin uusi toiminta on tapahtumakeskeistä. Meillä pääset mukaan erilaisiin tapahtumiin, juhliin ja tietysti myös ihan perus alacarte vuorot kuuluvat arkeen. Tärkeää meillä on asiakaspalveluasenne ja halua oppia. Meillä on töitä sekä tunti- että kuukausipalkkaisille tekijöille. Myös viikonlopputyö onnistuu. Vuoropäällikkö vastaa vuorossaan ravintolan palvelun ja toimintojen sujumisesta sovitulla tasolla.

Ruotsin kielen taito on iso plussa.


Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:t :

Maarit Karjalainen

maarit.karjalainen@billnas.fi

Puhelutiedusteluihin emme valitettavasti kerkeä vastaamaan.