Siirry pääsisältöön

30.07.2024

Tutustu Billnäsin ruukin syksyn tapahtumiin

Syksyn musiikkitapahtumat

Billnäsin ruukki tarjoaa syksyllä monipuolisen kattauksen musiikkitapahtumia, jotka houkuttelevat niin paikallisia kuin kauempaakin tulevia vieraita. Yksi odotetuimmista tapahtumista on Billnäs Rock Festival, joka järjestetään 21. syyskuuta 2024. Festivaalin lavalle nousevat legendaariset The 69 Eyes ja Hardcore Superstar, jotka takaavat unohtumattoman illan rockin ystäville.

Toinen merkittävä musiikkitapahtuma on Lasse Mårtensonin muistokonsertti, joka pidetään 24. lokakuuta. Konsertti kunnioittaa edesmenneen säveltäjän ja laulajan muistoa, ja lavalla nähdään muun muassa Ami Aspelund, Jannike ja Nicke Lignell. Tämä kaksikielinen konsertti tarjoaa unohtumattomia säveliä ja tunnelmallisia hetkiä.

Häämessut ja juhlatilat

Love in Raseborg -häämessut järjestetään 19. lokakuuta Billnäsin ruukin Iso Pajassa. Messut tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tutustua Raaseporin alueen juhlatiloihin sekä ruoka- ja juomapalveluiden tarjoajiin. Paikalla on myös valokuvaajia, esiintyjiä, floristeja ja muita hääalan ammattilaisia.

Messut ovat avoinna klo 11:00-17:00, ja sisäänpääsy on ilmainen. Tämä on loistava tilaisuus saada inspiraatiota ja löytää kaikki tarvittava unelmiesi häiden järjestämiseen. Näytteilleasettajille on tarjolla erilaisia messuosastopaketteja, joten kannattaa varata paikkansa ajoissa.

Elävää musiikkia ja kulttuuria

Syksyn aikana Billnäsin ruukilla on tarjolla myös muita kulttuuritapahtumia. Esimerkiksi Scarlett O’Karis terassikauden päättäjäiset ja muinaistulien yö juhlistetaan 31. elokuuta 2024. The Siewert Öholm Experience esiintyy klo 19:00 alkaen, ja luvassa on tunnelmallinen ilta elävän musiikin parissa.

Nämä tapahtumat tarjoavat loistavan tilaisuuden nauttia syksyn kauneudesta ja kulttuurista historiallisessa miljöössä. Billnäsin ruukki on täydellinen paikka viettää iltaa ystävien ja perheen kanssa, nauttien samalla laadukkaasta musiikista ja hyvästä seurasta.

Varaa paikkasi ajoissa

Billnäsin ruukin syksyn tapahtumat ovat suosittuja, joten kannattaa varata paikkansa ajoissa. Liput Billnäs Rock Festivaliin ovat jo myynnissä, ja Early Bird -liput ovat saatavilla toukokuun loppuun asti. Myös häämessujen näytteilleasettajapaikat täyttyvät nopeasti, joten varaa omasi ajoissa.

Lisätietoja tapahtumista ja lippujen varaamisesta löydät Billnäsin ruukin verkkosivuilta. Tule nauttimaan syksyn monipuolisesta tarjonnasta ja koe unohtumattomia hetkiä Billnäsin ruukilla!

Aiheeseen liittyvät artikkelit