Siirry pääsisältöön

24.01.2024

Vinkit onnistuneeseen kickoff-päivään Billnäsin ruukissa

Miten suunnitella muistettava kickoff?

Kickoff-päivän suunnittelu alkaa tavoitteiden asettamisella. Mieti, mitä haluatte päivän aikana saavuttaa: tiimin motivointia, uuden projektin aloitusta tai kenties strategian uudistamista. Kun tavoitteet ovat selvillä, voit räätälöidä ohjelman niiden mukaan. Billnäsin ruukin historiallinen miljöö tarjoaa ainutlaatuiset puitteet erilaisille aktiviteeteille, jotka tukevat tavoitteitanne ja tekevät päivästä ikimuistoisen.

Älä unohda osallistujien viihtyvyyttä suunnittelussa. Varmista, että tilat ovat mukavat ja tekniset laitteet toimivat moitteettomasti. Billnäsin ruukin hotelli ja ravintola tarjoavat laadukkaat puitteet niin työskentelyyn kuin rentoutumiseenkin. Tunnin ajomatka Helsingistä tai sata kilometriä Turusta taittuu vaivattomasti, ja perillä odottaa yksilöllinen palvelu sekä mieleenpainuvat hotellihuoneet ja huoneistot.

Luovuutta ja yhteistyötä edistävät aktiviteetit

Kickoff-päivä on loistava tilaisuus tiimihengen kohottamiseen ja luovuuden herättelyyn. Billnäsin ruukin ympäristössä järjestettävät aktiviteetit, kuten historiallisen ruukkialueen kierrokset tai tiimityötä vaativat ulkoiluaktiviteetit, ovat erinomaisia tapoja lisätä yhteishenkeä ja saada uusia ideoita. Valitse aktiviteetteja, jotka sopivat ryhmänne kokoon ja toiveisiin, ja jotka tukevat päivän tavoitteita.

Luovuuden lisäksi on tärkeää huolehtia myös yhteistyön sujuvuudesta. Kickoff-päivän aikana voidaan järjestää työpajoja tai ryhmäkeskusteluja, jotka rohkaisevat avoimeen kommunikaatioon ja ideoiden jakamiseen. Billnäsin ruukin inspiroiva ympäristö tarjoaa täydelliset puitteet näille sessioille, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään niiden järjestämisessä.

Ruoka ja juoma – polttoainetta päivään

Hyvin suunniteltu ruokailu on tärkeä osa onnistunutta kickoff-päivää. Billnäsin ruukin ravintola tarjoaa herkullisia lounasvaihtoehtoja, jotka on valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Ravintolamme huomioi myös erityisruokavaliot, jotta jokainen osallistuja voi nauttia päivästä täysin siemauksin. Tauot ja hyvin ajoitetut kahvihetket antavat energiaa ja mahdollisuuden verkostoitua kollegoiden kanssa rennommissa merkeissä.

Kickoff-päivän päätteeksi on mukava kokoontua yhteen ja nauttia illallista. Billnäsin ruukin ravintolan illallismenut ovat suunniteltu luomaan nautinnollisia makuelämyksiä, jotka kruunaavat päivän. Illallisen lomassa on hyvä hetki käydä läpi päivän anti ja vahvistaa tiimihenkeä yhteisen pöydän ääressä.

Majoitus – lataa akkuja historiallisessa ympäristössä

Kun kickoff-päivä sisältää runsaasti ohjelmaa, on tärkeää, että osallistujilla on mahdollisuus rentoutua ja ladata akkujaan laadukkaassa majoituksessa. Billnäsin ruukin hotellin huoneet ja huoneistot ovat täynnä historiaa ja tarjoavat ainutlaatuisen ympäristön lepoon. Yöpyminen historiallisessa miljöössä tekee kokemuksesta entistä erityisemmän ja varmistaa, että seuraava päivä alkaa virkeänä ja valmiina uusiin haasteisiin.

Billnäsin ruukin hotellin palvelut on suunniteltu tukemaan vieraidemme hyvinvointia. Laadukkaat sängyt, rauhallinen ympäristö ja yksilöllinen palvelu takaavat, että jokainen vieras saa tarvitsemansa levon. Olipa kyseessä sitten etätyö, kokous tai juhla, me Billnäsin ruukissa uskomme, että yksityiskohdat luovat kokonaisuuden – ja onnistuneen kickoff-päivän.

Aiheeseen liittyvät artikkelit