Siirry pääsisältöön

ONEVIOLIN: Christmas 2023 -joulukonsertti 5.12.2023

Tiistaina 5.12. 2023 Billnäsin ruukin Iso paja yhdessä Live Nation Finlandin kanssa tarjoilee joulun tunnelmaa:

ONEVIOLIN: Christmas 2023 -joulukonsertti

Rajoja rikkova viuluvirtuoosi ONEVIOLIN tuo konserttisaleihin joulun taikaa lumoavilla versioillaan tunnetuista hiteistä kuten Last Christmas ja Walking in the Air! Vaikuttavien visuaalien tukemissa ikärajattomissa esityksissä kuullaan modernien joulubiisien lisäksi myös perinteisempiä klassikoita.

Poikkeuksellista on, että uudelleenversioinnit esitetään vain yhdestä viulusta tuotetuilla äänillä! ONEVIOLIN-aliaksen takaa löytyy Lontoon arvostetussa Royal College of Musicissa viulunsoittoa opiskellut Pekka Niemi. Hän on noussut viime vuosina kansainväliseksi some-hitiksi, jonka videot ovat keränneet kymmeniä miljoonia katselukertoja. Niillä hän versioi tunnettuja kappaleita niin meiltä kuin maailmalta tekemällä kaikki äänet rummuista melodiaan yhtä ainoaa viulua käyttämällä. Yksittäisellä kappaleella voi täten soida samanaikaisesti jopa satoja eri viuluraitoja.

Suosio on vienyt hänet esiintymään kotimaan tapahtumien lisäksi mm. Meksikoon, Ranskaan ja Singaporeen. Hän nousi yhdeksi yleisön suosikeista Suomen Talentissa, yltäen kuudennen tuotantokauden finaaliin keväällä 2020.

ONEVIOLIN on myös julkaissut “ONE”-nimisen pitkäsoiton ja vieraillut Uniikin singlellä Karuselli, joka on striimannut kultaa. “Christmas 2023” -rundi on artistin uran ensimmäinen joulukiertue.

www.oneviolin.com
www.livenation.fi

Liput maksavat 32 € / kpl, konserttiin ei ole ikärajaa.
Ovet aukeavat kello 18 ja konsertti alkaa kello 19.
Konsertin kesto on 1h.
Liput myydään ONEVIOLIN: Christmas 2023 -joulukonsertti | Osta lippu helposti | Tiketti

Illallis&konsertti paketit 89 € / hlö ja illallispaketit 57 € / hlö myydään sivuiltamme (Huom! Hintoihin lisätään palvelumaksu)

Huom! Lipun myynti alkaa torstaina 21.9. klo 9.

Tervetuloa nauttimaan!

Billnäsin ruukki, Ruukintie 8, 10330 Billnäs