Siirry pääsisältöön

BILLNÄS ROCK FESTIVAL 21.9.2024

Billnäs Rock Festival – legendaariset The 69 Eyes ja Hardcore Superstar valtaavat lavan! Early Bird liput myynnissä toukokuun loppuun asti.

Billnäs Rock Festival rytinää ja rokkia uudelleen! Toista kertaa järjestettävä festivaali tuo lavalle suomalaisen rockikonin, The 69 Eyesin, sekä ruotsalaisen hard rock -sankarin, Hardcore Superstarin. Valmistaudu tähän unohtumattomaan iltaan huolella!!

Festivaali järjestetään lauantaina 21. syyskuuta 2024 Billnäsin ruukin uudistetussa Isossa Pajassa. Ovet avautuvat klo 17.00.

The 69 Eyes on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista goottirock-yhtyeistä. Heidän ainutlaatuinen tyylinsä ja energinen live-esiintymisensä ovat lumonneet faneja jo yli 30 vuoden ajan. Energisen livebändin Death of Darkness Tour vie The 69 Eyesin tänä vuonna ympäri maailmaa, mutta syyskuussa pitkän linjan goottirokkarit nähdään ja kuullaan ensimmäistä kertaa Billnäsin lavalla. The 69 Eyes on takonut vuosien varrella lukuisia hittejä, joita nyt pääset kuulemaan ja todistamaan samalla bändin raakaa alkuvoimaa ja soittajien huikeaa lavakarismaa.

Hardcore Superstar puolestaan tunnetaan raivokkaasta rock-musiikistaan. Yhtye on esiintynyt lukuisilla isoilla festivaaleilla ja tehnyt yhteistyötä rockmaailman legendojen kanssa. Göteborgista kotoisin oleva nelihenkinen bändi syntyi vuonna 1997 ja yhdisti rohkeasti kaksi aiemmin toisiaan vihaavaa tyylilajia: Thrash metalin ja Sleaze rockin. Tuloksena oli tyyliä muokkaava kova, aggressiivinen rock sekoitettuna tarttuvaan, melodiseen ja dekadenttiin.Yksitoista albumia myöhemmin ja ympäri maailmaa kiertänyt Hardcore Superstar kuuluu eliittiin ja jatkaa eteenpäin hiljentämättä tahtiaan pätkääkään.

Billnäs Rock Festival on enemmän kuin pelkkä musiikkifestivaali. Se on ainutlaatuinen kokemus, joka yhdistää historiaa, musiikkia ja tunnelmaa. Billnäsin ruukin kaunis miljöö luo täydellisen taustan unohtumattomalle rock-illalle.

Muut esiintyjät ja lopullinen aikataulu julkaistaan myöhemmin. Erikoishintaiset liput ovat myynnissä toukokuun loppuun. Ruokailut ja majoitukset varataan suoraan Billnäsin sivuilta www.billnas.fi

Bussikuljetukset Helsingistä ja Turusta aikatauluineen tulevat myyntiin pian.

Billnäs Rock Festival – rock like Hell.

BILLNÄS ROCK FESTIVAL

Lauantai, 21.09..2024 klo 17:00
Billnäsin Ruukki, Iso Paja | Ruukintie 8, 10330 BILLNÄS

VIP-LIPUT:

VIP-lippupaketilla saat festarielämyksestä vielä enemmän irti! Soveltuu loistavasti niin yksittäisille konserttivieraille, kuin suuremmille ryhmille.

VIP-lippupaketti sisältää mm.:
• Tyylikkään VIP-passin
• Billnäsin Ruukin ravintolan suunnitteleman buffetmenun ennen konserttia
• Sisäänpääsyn VIP-vieraiden omasta sisäänkäynnistä, ei jonottamista
• Pääsyn vain VIP-vieraille tarkoitettuun tilaan lavan läheisyydessä, josta hyvä näköyhteys lavalle
• Pääsyn vain VIP-vieraille tarkoitettuun baariin koko illan ajan, baarissa A-oikeudet
• Erityinen VIP-yllätys!

VIP-lippupaketteja on saatavilla rajattu määrä, joten toimi nopeasti!

Ruokailu:

ROCK-Buffet menu tarjoillaan Billnäsin ruukin Valkoisessa salissa 17:00-19:00 välisenä aikana. Buffet menu ja tapahtuman pääsylippu myydään erikseen, varaudu esittämään myös tapahtumalippu saapuessasi tapahtumapaikalle.

Buffet menu:

Kirkas kaalisalaatti
Chipotle perunasalaatti
Vihreä salaatti rosmariini parmesaanilla
Paahdettua polentaa
BBQ glaseeraatut porsaan ribsit
Hot sauce wings
Ylikysää härkää punaviinissa
Viski glaseerattua maissia

Erityisruokavaliot huomioidaan tilauksesta

Menun hinta 39€/henkilö. Juomat eivät sisälly menun hintaan mutta juomia on mahdollista ostaa baarista koko illan aikana.

SIJAINTI JA JULKINEN LIIKENNE

Karjaan juna-asema sijaistee 2,5 km päässä Billnäsin ruukilta. Karjaalta kulku Billnäsiin käy joko jalkaisin, taksilla tai kaupunkipyörällä. Katso aikataulut VR-verkkosivuilta..

BUSSIKULJETUKSET

Järjestämme bussikuljetukset sekä Helsingistä että Turusta suoraan Billnäsin ruukille. Ilmoitamme tarkemmat aikataulut toukokuun aikana. Lähtöaika busseilla on niin, että paikan päällä Billnäsissä ollaan klo 18 ja lähtö Billnäsistä takaisin kello 1.30.