Siirry pääsisältöön

Olli Muuraisen kokouspaketti

Olli Muuraisen kahden päivän kokouspaketti 261 € / hlö (alv 0%) min. 10 henkilöä

Ruukin nykyinen omistaja, yrittäjä Olli Muurainen, hankki ruukkialueen omistukseensa vuonna 2008 ja aloitti alueen pelastus- ja kunnostustyöt. Ruukkialueen rakennuksia on kunnostettu ravintola-, tapahtuma- ja hotellikäyttöön. Saman aikaisesti ruukin historiallisten miljöön puistoalueita on kunnostettu ja Mustionjoen pusikoituneet rannat on saatu raivattua. Alueelle on Muuraisen aikana istutettu yli tuhat uutta puuta ja pensasta. Olli urheilee ja nauttii terveellisistä elämäntavoista kasvis-ja kalaruokia nauttien.


Tervetuloa ainutlaatuiseen kokemukseen Billnäsin ruukille, jossa historia kohtaa nykypäivän elämykset Olli Muuraisen johdolla. Tämä kokouspaketti, tarjoaa kattavan ja monipuolisen ohjelman, joka yhdistää työn ja rentoutumisen historiallisessa ympäristössä.

Paketti sisältää:

Päivä 1.

Kokous Broksboden-kokoustilassa (varmista saatavuus) tarjoaa inspiroivat puitteet työskentelylle, unohtamatta kaunista näkymää Mustionjoelle. Historiakävely ruukin maisemissa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua alueen rikkaaseen historiaan.

Iltapäivä tuo lisää elämyksiä smoothieiden ja suklaamaistajaisten merkeissä, ja voit valita liikunta-aktiviteetiksi joko melonnan Mustionjoella (optio), pyöräretken ruukin maisemissa (optio), golfin simulaattorilla (optio) tai meditaatiohetken (optio). Yöpyminen esimerkiksi Muuraisen sunnittelemissa Patruuna ja Patronessa huoneissa, jotka ovat vahvasti eurooppalaisten boutique-hotellien tyyliä mukailevia.

Päivä 2.

Aamun voi aloittaa rentouttavalla joogahetkellä (optio)ja päivä jatkuu aamiaisella, kokouksella, lounaalla sekä iltapäivän tarjoiluilla ennen kuin on aika sanoa hei hei Billnäsille.

Tämä kokouspaketti on suunniteltu tukemaan terveellisiä elämäntapoja ja tarjoamaan elämyksiä, jotka yhdistävät työn ja virkistyksen ainutlaatuisella tavalla. Tule kokemaan, miten Olli Muurainen on herättänyt henkiin Billnäsin ruukin alueen, tarjoten samalla unohtumattomia kokemuksia vierailijoille.

Voit pyytää tarjouksen tästä