Siirry pääsisältöön

Fridolf Leopold Hisingerin kokouspaketti

Fridolf Leopold Hisingerin kahden päivän kokouspaketti 247 € / hlö (alv 0%) min. 10 henkilöä

Fridolf Leopold Hisinger  oli Billnäsin ruukinpatruuna ja vapaaherra. Hisingerille myönnettiin vuonna 1918 itsenäisen Suomen ensimmäinen vuorineuvoksen arvonimi. Hän kasvatti perimästään Suomen kolmannesta rautaruukista Billnäsistä nykyaikaisen teollisuusyrityksen. Billnäs menestyi samaan aikaan, kun useilla muilla suomalaisilla ruukeilla jouduttiin 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa luopumaan raudan jalostamisesta. Hisinger kykeni vastaamaan kiristyneisiin markkinaolosuhteisiin ja kasvaneeseen kilpailuun. Hisinger muutti vanhan Billnäsin ruukin moderniksi pörssiyhtiöksi, jossa oli parhaimmillaan yli tuhat työntekijää.

Tämä kokouspaketti tarjoaa ylellisen yhdistelmän historiallista charmia ja nykyaikaista mukavuutta. Kokoukset pidetään Johtoryhmä-kokoustilassa (OPTIO), ja osallistujat voivat nauttia herkullisista aterioista sekä tutustua ruukin rikkaaseen historiaan opastetulla kierroksella (OPTIO). Yöpyminen tapahtuu tunnelmallisissa Sepän Studiossa, Carl- ja Karlsborg-huoneistoissa, ja kokouksen kunniavieraalle varataan majoitus Hisingerin tornissa. (Majoitus aina saatavuuden mukaan.)

Paketti sisältää:

Päivä 1.

Päivä 2.

FLH -kokouspaketti tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden yhdistää työ, historia ja rentoutuminen upeassa ympäristössä, joka on täynnä tarinoita menneisyydestä. Kutsu kollegasi tai asiakkaasi kokemaan Billnäsin Ruukin historiallinen lumo.

Voit pyytää tarjouksen tästä