Hoppa till sidans innehåll

Fridolf Leopold Hisingers konferenspaket

Fridolf Leopold Hisingers tvådagars konferenspaket 247 €/person (moms 0%) min. 10 personer

Fridolf Leopold Hisinger var Billnäs beskyddare och friherre. Hisinger tilldelades 1918 titeln självständiga Finlands första bergsråd. Han odlade ett modernt industriföretag från sitt arv i järnbruket, Billnäs, den tredje största staden i Finland. Billnäs var framgångsrikt samtidigt som flera andra finska järnbruk fick sluta förädla järn i slutet av 1800-talet och början av 1900-talet. Hisinger kunde svara på de skärpta marknadsvillkoren och den ökade konkurrensen. Hisinger förvandlade gamla Billnäs bruk till ett modernt börsbolag, som på sin topp hade mer än tusen anställda.

Detta mötespaket erbjuder en lyxig kombination av historisk charm och modern komfort. Mötena hålls i ledningsgruppens mötesrum (OPTIO), och deltagarna kan njuta av läckra måltider och lära känna brukets rika historia på en guidad tur (OPTIO). Övernattningen sker i de stämningsfulla Sepän Studio, Carl och Karlsborgs lägenheter och boende kommer att reserveras för mötets hedersgäst i Hisingertornet. (Boende alltid i mån av tillgång.)

Paketet innehåller:

Dag 1.

Dag 2.

FLHs mötespaket erbjuder en unik möjlighet att kombinera arbete, historia och avkoppling i en härlig miljö full av berättelser från förr. Bjud in dina kollegor eller kunder att uppleva Billnäs Ruukkis historiska charm.

Be om offert här: