Hoppa till sidans innehåll

Olli Muurainens konferenspaket

Olli Muurainens tvådagars konferenspaket 247 €/person (moms 0%) min. 10 personer

Billnäs bruks nuvarande ägare, entreprenören Olli Muurainen, förvärvade ägandet av järnbruksområdet 2008 och påbörjade räddnings- och renoveringsarbeten i området. Byggnaderna i bruks-området har renoverats för restaurang-, evenemangs- och hotellanvändning. Samtidigt har parkområdena i Ruukkis historiska miljö renoverats och Svartå åns leriga stränder har röjts. Över tusen nya träd och buskar har planterats i området under Muurainens tid. Olli idrottar och tycker om en hälsosam livsstil, äter grönsaks- och fiskrätter.

Välkommen till en unik upplevelse på Billnäs bruk, där historien möter dagens upplevelser under ledning av Olli Muurainen. Detta mötespaket erbjuder ett omfattande och mångsidigt program som kombinerar arbete och avkoppling i en historisk miljö.

Paketet inkluderar:

Dag 1.

Ett möte i Bruksbodens mötesrum (kontrollera tillgänglighet) erbjuder en inspirerande arbetsmiljö, inte att förglömma den vackra utsikten över Mustionjoki. En historisk vandring i Ruukkis landskap erbjuder en unik möjlighet att lära känna regionens rika historia.

Eftermiddagen bjuder på fler upplevelser i form av smoothies och chokladprovningar och du kan som motionsaktivitet välja att paddla kajak på Mustionjoki älv (tillval), en cykeltur i brukets landskap (tillval), en golfsimulator (tillval) eller en meditationssession (valfritt). Boende, till exempel, i Patruuna och Patronessa rum designade av Muurainen, som starkt följer stilen hos europeiska boutiquehotell.

Dag 2.

Du kan börja morgonen med en avkopplande stund av yoga (valfritt) och dagen fortsätter med frukost, ett möte, lunch och eftermiddagsfika innan det är dags att säga hejdå till Billnäs.

Detta mötespaket är utformat för att stödja en hälsosam livsstil och erbjuda upplevelser som kombinerar arbete och rekreation på ett unikt sätt. Kom och upplev hur Olli Muurainen har väckt liv i bruks-området i Billnäs, samtidigt som det erbjuder oförglömliga upplevelser för besökarna.

Du kan be om offert här: