Hoppa till sidans innehåll

Höstens konferenspaket

Dessa mötespaket erbjuder en balans mellan arbete och natur, samtidigt som de lyfter fram den unika historiska miljön i Billnäs Ruukki. Att samlas omgiven av Billnäs fall bjuder på oförglömliga stunder i höstens skönhet.

1. Billnäs bruks historia i höstens glans

Ta en resa till det förflutna, där brukets historia kombineras med höstens rika färger. Detta mötespaket erbjuder en möjlighet att fördjupa sig i Billnäs bruks historia och lära känna regionens kulturarv under ledning av en expertguide. Efter eftermiddagsmötet njuter vi av höstnaturen på en guidad tur som avslutas med en stämningsfull middag i brukets miljö.

2. Höstens glans på elcyklar

Trampa genom de höstfärgade landskapen och låt elcykeln transportera dig till höstens natur. Detta mötespaket kombinerar effektivt arbete och avkopplande utomhusaktiviteter. Efter morgonmötet åker vi på elcyklar för att runda de natursköna lederna kring Billnäs järnbruk. Vid slutet av dagen kopplar vi av i bastuns hetta och njuter av en utsökt middag.

3. Höstens glans med paddling

Upplev höstens prakt från vattnet och låt naturen lugna ditt sinne. I detta mötespaket ingår ett morgonmöte, varefter vi beger oss på en kajaktur till vackra Mustionjoki. Se hösten från ett nytt perspektiv och andas in den friska höstluften. Dagen kröns av en gemensam middag och en kväll i bastuns värme.

Preliminärt schemaförslag för mötespaket under höstsäsongen

9.00 Ankomst till Billnäs och en rejäl frukost i restaurangen

10-12 Möte med egen grupp

12-13 Utsökt lunchbuffé i restaurangen

13:00 till 15:00 Möte med egen grupp och med eftermiddagsfika en läcker kanelbulle eller Ellen Svinhufvud tårtbit

15:00 Checka in (om du övernattar) och förbered dig för aktiviteten

15:30-17:30 Utvald aktivitet

17:30-19:30 Bastu och avnjutning av jacuzzin i den underbara Bruksbode bastubyggnad.

20:00 Middag i restaurangen

22.00 God natt

Detta är bara ett exempel och du kan modifiera det efter dina behov och önskemål.