Hoppa till sidans innehåll

04.04.2023

Representanternas Billnäs Beer Festival 6.-7.10.2023

Vill du komma och presentera dina produkter och ditt företag för besökare som uppskattar högkvalitativa bryggeriprodukter på Billnäs Beer Festival 2023? Festivalen i det historiska Billnäs bruks Stora Smedja erbjuder mikrobryggerier chansen att komma och sälja och presentera sina produkter.

Billnäs Hantverkarmässa 2023

Billnäs Beer Festival återupplivas med nytt koncept. Idén för festivalen är att föra samman konsumenter samt mikrobryggerier, öka produktmedvetenhet och -uppskattning samt förståelse för produktionen av bryggeriprodukter.

Representanternas produkter och historier står nu i rampljuset!

Festivalen ordnas för första gången på över tjugo år i sitt nya format och är redan ett omtalat evenemang på stan. Vi fortsätter den tysta marknadsföringen fram till publiceringsdagen 31.5.2023, varefter vi aktivt marknadsför evenemanget via våra egna kanaler. Försäljningsplatserna är bokbara till förmånspris fram tills publiceringen.

Vi vill lyfta fram evenemanget i god tid – och ber er därför genast efter anmälningen att skicka oss en kort beskrivning av er samt till marknadsföring godkänt bildmaterial. Ni får även marknadsföra er själva samt Festivalen via era egna kanaler.

Vi tror att prat om bryggeriprodukter tar en bara till en viss punkt – så visst ser ni till att ni har förutom en hel hög av era produkter att smaka på även betalportaler så att konsumenterna kan ta del av er smakvärld!

Visst är ni med och skapar ett evenemang som ökar på förståelsen för, uppskattningen för er branch och framför allt – ökar försäljningen!

Försäljningsplatsernas pris fram till publiceringen:

2 x 3 m2, 450 € + moms.

2 x 6 m2, 700 € + moms.

Yli 15 m2, 50 € / m2 + moms.

El till avdelningen inkluderas i priset.

För mer information:

Andreas Mavrostomos & Sofia Berghäll
Tel. 0407732225 eller myyntipalvelu@billnas.fi

Billnäs tarjoaa myös majoitus-, lounas- sekä illallismahdollisuutta:

Vårt hotell består av 30 hotellrum och i vår restaurang serveras lunch varje vardag 11.00 – 15.00, a la carte 15.30 framåt.